Închide meniul

Gigi Becali nu visează când spune că vrea zeci de milioane de euro pe ”perlele” de la FCSB. Anunțul care-i dă speranțe

Silviu Corneanu Publicat: 28 noiembrie 2020, 16:57 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Reclamă
Gigi Becali nu visează când spune că vrea zeci de milioane de euro pe ”perlele” de la FCSB. Anunțul care-i dă speranțe

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul FCSB

Totuși, Mutu consideră că Becali va lua acești bani dacă FCSB va juca în grupele cupelor europene, iar Man și Coman vo avea o expunere mai mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mutu e convins că Becali poate da lovitura cu Man și Coman

Nu visează degeaba, chiar ar putea încasa aceste sume pe ei. Man, Coman merită acești bani, dar e important e ca echipa să aibă rezultate, să facă performanțe. 

E important ca FCSB să ia titlul, să joace grupe europene, să aibă expunere maxim”, a declarat Adrian Mutu pentru Fanatik.

Man și Coman sunt cei mai bine cotați jucători din Liga 1

Ambii jucători au 22 de ani. Dennis Man este cotat la 5 milioane de euro, în timp ce Florinel Coman este evaluat la 5,5 milioane de euro de transfermarkt.com.

Gigi Becali își va lua banii pe Dennis, fără dar și poate. Va lua 15 milioane de euro. Atât cât cere pentru el”, a declarat Anamaria Prodan pentru AS.ro, acum ceva timp. 

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:49

Mihai Chiruţă s-a calificat în sferturile de finală, la simplu masculin, la Jocurile Olimpice 2024

10:47

„I-am dat ce a vrut el!” Oferta uriașă pe care Gigi Becali i-a făcut-o unui jucător! Care sunt cerințele fotbalistului

10:38

Noi detalii despre negocierile dintre Gică Hagi şi Răzvan Burleanu: „Gică are niște pretenții destul de greu de acceptat”

10:20

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

10:15

Foto„Spectacol amețitor!” Reacții împărțite, după festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice! Cât a costat întregul eveniment

10:05

LIVE VIDEOCursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia e ACUM, live în AntenaPLAY

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1
Citește și