Închide meniul

Gigi Becali, o nouă reacţie acidă la adresa CSA Steaua: „Nu se pot asocia cu niciun privat! Talpan e pe altă lume!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 30 mai 2023, 19:29

Gigi Becali, o nouă reacţie acidă la adresa CSA Steaua: „Nu se pot asocia cu niciun privat! Talpan e pe altă lume!

Gigi Becali, o nouă reacţie acidă la adresa CSA Steaua

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali a avut o nouă reacţie acidă la adresa celor de la CSA Steaua, după ce proiectul de modificare a Legii Sporturilor a fost retras. Patronul FCSB le-a distrus orice speranţă „militarilor”, mărturisind că aceştia nu se pot asocia cu nicio entitate privată pentru a putea obţine dreptul de promovare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vasile Dîncu, cel care a propus ca Legea Sporturilor să fie schimbată pentru a permite celor de la CSA Steaua să promoveze în Liga 1, a decis să retragă proiectul.

Gigi Becali, o nouă reacţie acidă la adresa CSA Steaua

Gigi Becali a lansat un nou atac la adresa celor de la CSA Steaua, mărturisind că „militarii” nu vor obţine dreptul de promovare, deoarece nu se pot asocia cu nicio entitate privată.

Patronul de la FCSB a declarat că Florin Talpan cunoaşte acest detaliu, şi de aceea se „agită” atât de mult. Becali a declarat că CSA Steaua nu poate renunţa nici la patrimoniu, deoarece  aparţine Armatei.

„Și stați să vedeți că ăștia de la CSA nu se pot asocia cu niciun privat. De ce credeți că tot urlă Talpan? Știe el ce știe, dar el e de pe altă lume. Marca Steaua este a unității militare. Nu au cum să o asocieze. A, o pot asocia doar prin Hotărâre de Guvern sau licitație.

Reclamă

Ei nici patrimoniul nu îl pot da, că e patrimoniu public, lot, jucători, etc, etc. Ei nu se pot asocia cu un privat. Nu există niciun model în cazul lor să facă ei asociație cu un privat. Nu există legea parteneriatului public cu privat”, a decarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

Vasile Dîncu a retras proiectul de modificare a Legii Sportului

Vasile Dîncu a retras proiectul de modificare a Legii Sportului. Anunţul a fost făcut de fostul ministru al Apărării pe reţelele de socializare.

”Am solicitat Biroului Permanent al Senatului retragerea propunerii legislative pentru modificarea art. 31 din Legea educaţiei fizice şi sportului nr. 69/2000, înregistrată cu numărul L309/2023 pe care am inițiat-o, în luna aprilie, alături de colegii mei Radu Mihai Popa și Bogdan Constantin Matei. Am luat această decizie în urma celor două avize negative primite din partea Consiliului Legislativ și al Consiliului Economic și Social.

Reclamă 4 / 0/3

În spiritul respectului pentru adevăr suntem datori să facem o mențiune: a invoca argumentul conform căruia promovarea sportului poate constitui un obiectiv de interes comun doar în sensul art. 107 alin. (3) lit. (c) din Tratatul privind Funcționarea Uniunii Europene (TFUE), dar și faptul că un club profesionist este o întreprindere comercială și face obiectul dreptului UE în domeniul concurenței, este neavenită în situația noastră deoarece, în acest moment, cluburile de fotbal sunt cluburi profesioniste, cu sportivi profesioniști, care sunt plătiți din fonduri publice sau având finanțare mixtă.

Acum este foarte clar că singura soluție pentru CSA Steaua București, cea care a câștigat promovarea pe teren, este aceea de a se asocia cu o entitate privată. În calitate de ministru al apărării am promovat modificări ale ordinelor interne, astfel încât CSA Steaua București să aibă dreptul să se asocieze și, în acest fel, să aibă drept de promovare, iar în acest sens am dat un ordin de ministru”, a scris Vasile Dîncu pe Facebook.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și