Închide meniul

Gigi Becali, pierderi financiare colosale din cauza pandemiei: "Nu s-a mai colectat niciun ban"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 aprilie 2020, 14:57

Gigi Becali, pierderi financiare colosale din cauza pandemiei: "Nu s-a mai colectat niciun ban"

Profimediaimages.ro

Gigi Becali este pe minus cu FCSB

Gigi Becali a încercat în ultima vreme să vândă jucători, dar discuțiile nu s-au finalizat. Mai mult decât atât, FCSB nu a mai avut nici alte încasări de când fotbalul s-a oprit. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Sponsorii, bani, imagine, publicitate, (n.r pandemia) a afectat că nu s-a mai colectat niciun ban şi s-au dat bani. Mai mult decât atât, Florinel (n.r. – Coman) de la 20 la 10 milioane, că au scăzut preţurile, nu s-a mai cumpărat. Puteam să vând, n-am mai vândut. Sponsorii, la revedere, a mai dat cineva vreun ban?!", a declarat Gigi Becali, pentru Telekom Sport.

FCSB, pierderi de peste 4 milioane de euro în acest sezon

FCSB n-a mai vândut niciun jucător pe sume mari în acest sezon. Vara trecută, clubul condus de Gigi Becali a încasat 2 milioane de euro de la Lecce, în schimbul lui Romario Benzar, 600.000 de euro pentru Junior Morais de la Gaziantep și 100.000 de euro pentru Mihai Bălașa, transferat la Universitatea Craiova. 

Becali a cheltuit în schimb peste 3 milioane de euro pentru a-i aduce la echipă pe Adrian Petre, Ionț Vână, Răzvan Oaidă, Darius Olaru, Ionuț Panțîru și Valentin Crețu. 
Pe lângă pierderile din transferuri se adaugă și salariile jucătorilor din lot, iar deficitul de la FCSB din ultimul an se ridică la peste 4 milioane de euro. 

Eu să mai cumpăr jucători acum? Eu, la ora asta, mai aduc eu jucători? Nu sunt nebun! Acum restrâgere! Fac și eu ca Hagi acum. Aduc de la echipa a doua și eu. S-a terminat cu nebuneala să risc averea familiei pe fotbal
Gigi Becali, 6 aprilie 2020
Reclamă
Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și