Închide meniul

Gigi Becali poate da lovitura cu transferul lui Coman: "Am văzut jucători vânduți pe 60 de milioane de euro, care nu erau peste el"

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 aprilie 2020, 12:20

Reclamă
Gigi Becali poate da lovitura cu transferul lui Coman: "Am văzut jucători vânduți pe 60 de milioane de euro, care nu erau peste el"

CFR Cluj - FCSB

Sport Pictures / Razvan Păsărică via Hepta

Gigi Becali s-ar mulțumi să-l vândă pe Coman cu 10 milioane și un procent dintr-un viitor transfer. Duckadam e convins că suma cerută de Becali pentru Coman este una realistă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu știu cât de impresionante sunt sumele. Sumele sun normale, cele anormale au fost alea de 2-300 de milioane. Să dai atât pe un jucător e fantastic. Cred că nu se vor mai atinge curând.

De ce să nu facă Florinel Coman 10 milioane? La vârsta lui și talentul pe care îl are, de ce să nu facă?! Am văzut mulți jucători care au plecat pe sume de 50-60 de milioane, care nu erau cu nimic mai presus decât Coman", a spus Duckadam, la PRO X.

Florinel Coman, sfătuit să aleagă un campionat din Europa

Sânmărtean, fost jucător la FCSB, nu are o părere bună despre MLS, campionatul nord-american pe care îl consideră sub valoarea lui Coman. El ar dori ca tânărul mijlocaș ofensiv să meargă la o formație din Europa. Roma și LIverpool sunt echipele care au pus ochii pe Coman. 

Pe Coman doar banii îl pot atrage în America. Oricine îmi spune mie, din campionatul din America cred că va fi destul de greu să rămână ancorat la echipa națională. Și cred că are vârsta să mai aștepte un pic. Chiar dacă pe el poate l-ar satisface situația financiară, pentru club la fel, pentru că e suma mare.

Reclamă

Poate e un minus pentru Coman, ar trebui să mai joace și să incerce undeva în Europa. Să rămână în contact cu echipa națională. Are talentul necesar pentru a continua la o echipă foarte bună din Europa”, a spus Sânmărtean, în exclusivitate pentru AntenaSport.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și