Închide meniul

Gigi Becali poate fi mulțumit! ”Man, Tănase și Coman au produs pericol în permanență”. Cum a jucat FCSB în meciul cu Clinceni

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 iunie 2020, 12:17 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Gigi Becali poate fi mulțumit! ”Man, Tănase și Coman au produs pericol în permanență”. Cum a jucat FCSB în meciul cu Clinceni

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Gigi Becali poate fi mulțumit! ”Man, Tănase și Coman au produs pericol în permanență”. Cum a jucat FCSB în meciul cu Clinceni

Sorin Paraschiv, manager la Clinceni, a oferit un rezumat al partidei care nu a fost televizată, iar fostul stelist susține că Dennis Man, Florinel Coman și Florin Tănase s-au descurcat excelent, în ciuda acestei înfrângeri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Man, Tănase și Coman au fost cei mai buni oameni de la FCSB

"A fost un test bun. Băieții noștri s-au simțit foarte bine fizic, a fost și primul meci amical după pandemie. Cei de la FCSB au mai jucat un meci acum 3 zile. A fost foarte bine pentru ultimul test înaintea reluării sezonului. Am arbitrat noi. La tușă a fost de le fiecare echipă câte un băiat și la centru a fost din staff-ul nostru cineva.

Sunt în curtea lor și nu vreau să dezvălui foarte mult. Noi știm FCSB-ul, au jucători foarte valoroși. Man, Tănase, Florinel Coman sunt foarte periculoși când pun piciorul pe minge. Au produs pericol în permanență. Sunt jucătorii care mie îmi plac enorm, iar la mijloc Oaidă, care aleargă foarte mult, muncește foarte mult. Trebuie să-i vedem la meciuri oficiale. O astfel de pauză imensă nu cred că au avut în toată cariera lor. Toată lumea e greoaie în această perioadă.

Astăzi nu a fost nimeni de la DSP. S-a desfășurat în condiții bune, s-au respectat toate normele impuse de FRF, de DSP și a fost un test bun din punct de vedere fizic, pentru că nouă asta ne trebuie și cred că tuturor jucătorilor", a declarat Paraschiv, pentru Digi Sport.

FCSB, două înfrângeri înainte de reluarea Ligii 1

După eșecul cu FC Voluntari, scor 0-2, roș-albaștrii au pierdut și Clinceni, dar au reușit să puncteze de două ori prin Tănase și Man. 

Reclamă

Totuși, defensiva echipei lui Gigi Becali pare să sufere destul de mult. Bogdan Vintilă are la dispoziție o săptămână ca să regleze echipa, care va juca duminica viitoare cu CFR Cluj un adevărat derby pentru titlu.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” Vezi toate știrile
Citește și