Închide meniul

Gigi Becali pregătește afacerea verii în fotbalul românesc. Unde vrea să îl trimită pe Gnohere, după atacul de ieri al francezului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 aprilie 2020, 6:19

Gigi Becali pregătește afacerea verii în fotbalul românesc. Unde vrea să îl trimită pe Gnohere, după atacul de ieri al francezului

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali, ultimul preț pentru Florin Tănase

Harlem Gnohere nu mai are viitor la FCSB, după ultimul mesaj transmis pe rețelele de socializare. Atacantul francez l-a ironizat pe patronul FCSB, după ce Becali a susținut că Gnohere mai are contract până pe 30 iunie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Boala Alzheimer. Boala progresivă care distruge memoria și alte funcții mentale importante”, a fost mesajul postat de Gnohere, cu referire la durata contractului. Francezul susține că actuala înțelegere cu FCSB e valabilă până în 2021.

Becali l-ar putea folosi pe Gnohere pentru a-l lua pe Chindriș

Chiar dacă negocierile pentru Chindriș au intrat în impas, Becali ar putea să mai facă o încercare. DE această dată, ar putea să îl includă și pe Gnohere în tranzacție pentru Chindriș. Ultima ofertă a lui Becali pentru Chindriș a fost de 400.000 de euro.

"Deocamdată este în suspans. Am blocat în Săptămâna Patimilor discuţiile, iar varianta nu este una de actualitate pentru Chindriş. E adevărat că sunt şi alte oferte. Sunt discuţii in Spania şi Belgia, dar rămâne să vedem. În pustiu nu faci risipă de apă. Sunt câteva chestiuni de discutat, dar vom vedea. Un schimb Chindriş – Gnohere? Greu să-l scoată Dugandzic. Nu e o variantă pentru noi până nu îl vând pe Duganzdic. Nu înseamnă că e un jucător rău, dar nici nu cred că în contextul ăsta el ar alege să vină la Botoşani", a spus Valeriu Iftime la Realitatea Plus.

Harlem Gnohere îl dă în judecată pe Gigi Becali

Harlem Gnohere, trimis și el în șomaj tehnic de Becali, a decis să meargă în instanță pentru a se judeca cu patronul FCSB. În iarnă, Harlem Gnohere a fost aproape să fie transferat la Al Ahly Cairo pentru 800.000 de euro.

Reclamă

Gnohere consideră decizia de a suspenda contractul său este un act de discriminare. La fel ca atacantul francez vor proceda și Cristi Bălgrădean, Alexandru Stan sau Adi Popa.

Becali a decis să suspende contractele jucătorilor pe care nu îi mai dorește la echipă, iar ceilalți au trebuit să renunțe la 50% din salarii pe perioada stării de urgență.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și