Închide meniul

Gigi Becali pregăteşte o lovitură de proporţii: Mirel Rădoi, antrenor la FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 august 2021, 13:09

Gigi Becali pregăteşte o lovitură de proporţii: Mirel Rădoi, antrenor la FCSB

Gigi Becali pregăteşte o lovitură de proporţii: Mirel Rădoi, antrenor la FCSB

Hepta

Conform fanatik.ro, Gigi ar fi avut deja o discuţie cu Rădoi, înainte de plecarea acestuia la Jocurile Olimpice 2020. Lucrurile par să accelereze după ce situaţia roş-albaştrilor e din ce în ce mai grea în clasament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali îl vrea pe Mirel Rădoi la FCSB

Sursa citată anunţă şi că Becali s-ar fi interesat deja şi la Federaţia Română de Fotbal care ar fi condiţiile pentru care Mirel Rădoi ar putea rupe contractul cu naţionala pentru a ajunge la FCSB. FRF nu se opune unei plecări a selecţionerului.

Mirel Rădoi a fost prezent şi el la meciul de duminică de pe Arena Naţională, dar şi la un antrenament condus de Dinu Todoran, cu câteva zile în urmă. Ar rămâne doar de văzut în ce condiţii ar putea ajunge Rădoi să lucreze din nou cu Becali, fiind cunoscut stilul impus de finanţatorul roş-albaştrilor.

„M-am interesat, Todoran antrenează bine, dar nu-l ascultă jucătorii. Dacă nu-l ascultă, n-ai ce să faci. Nu am pe cine să pun…”, a declarat Becali la ProX.

Gigi Becali renunţă la doi jucători de la FCSB

Alexandru Creţu este primul jucător care va pleca de la FCSB după eşecul cu Rapid, 0-1. Schimbat la pauză de Gigi, fundaşul are două săptămâni la dispoziţie să îşi găsească o nouă echipă. Iulian Cristea va pleca şi el de la FCSB.

Reclamă

„S-a jucat numai la o poartă. Ne-a bătut Creţu, o să îi spun să îşi caute echipă. A luat 100.000 de euro. Dacă dai numai pasă la ei, faci şi autogol. Mai ai timp de transferat, du-te, tată. A venit liber, ia bani de la mine şi pleacă liber. Aşa ceva nu am văzut în viaţa mea, un asemenea gol ce am luat, a dat pe lângă minge. Şi pe Cristea îl las liber, joc cu ce am şi gata”, a spus Becali, la Pro X.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și