Închide meniul

Gigi Becali pregăteşte transferul „bombă” de titlu: Constantin Budescu la FCSB!

Dan Roșu Publicat: 25 august 2021, 13:00

Reclamă
Gigi Becali pregăteşte transferul „bombă de titlu: Constantin Budescu la FCSB!

Mihai Stoica, anunț de ultimă oră despre Constantin Budescu

Hepta

Budi nu face parte încă din lotul echipei din Arabia Saudită şi speră să se despartă de club încă din această vară. Dacă va reuşi, Becali va avea drum liber spre transferul de titlu pentru Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu e aproape de FCSB! Care e situaţia cu arabii de la Damac

Dacă s-ar înţelege cu FCSB, Budescu ar reveni liber de contract şi ar încasa de la Becali o primă de instalare importantă, plus un salariu pe măsură. Varianta poate deveni realitate, mai ales că Damac a jucat deja două meciuri în campionat, iar Budi a fost departe de echipă.

Mai mult, Damac a adus în această vară doi jucători de profilul lui Budescu, arabi fiind pregătiţi şi de o despărţire prematură de jucătorul nostru. Mijo Caktas (Hajduk Split) şi Abdullah Al Hawsawi (Fatima) sunt cei doi jucători achiziţionaţi recent.

Constantin Budescu, 13 goluri pentru FCSB

Budescu a mai jucat la FCSB în urmă cu patru ani. În sezonul 2017-2018, el a adunat 37 de meciuri, în toate competiţiile, în care a marcat 13 goluri şi a oferit 12 pase de gol.

În vârstă de 32 de ani, Constantin Budescu este cotat pe site-urile de specialitate la 1.5 milioane de euro. Acesta a evoluat de-a lungul carierei în peste 180 de meciuri în Liga 1, reuşind 69 de goluri şi 67 de pase decisive.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:10

EXCLUSIVEdi Iordănescu, mesaj categoric pentru jucători, înainte de Slovacia – România! Vrea doar victoria: „Luptăm pentru locul 1!”

12:50

FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”

12:48

Novak Djokovic, anunţ radical înainte de Wimbledon 2024: „Dacă nu voi fi la maximul meu, voi da şansa altcuiva să joace”

12:38

Croaţii, acuzaţii fără precedent la EURO 2024, după ce Italia a egalat în al optulea minut de prelungiri: „Favoritul lui Collina”

12:32

VIDEOMesajul lui Dan Şucu, în ziua în care Rapid a împlinit 101 ani de la înfiinţare: „Cu ajutorul nostru, cel mai puternic club!”

12:02

Michael Brinegar a fost suspendat patru ani pentru dopa

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și