Închide meniul

Gigi Becali, reacţie nervoasă după ce a aflat că va fi dus cu mandat la Craiova. "Să îmi lase familia în pace. Gata!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 iunie 2020, 19:39 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:24

Gigi Becali, reacţie nervoasă după ce a aflat că va fi dus cu mandat la Craiova. "Să îmi lase familia în pace. Gata!"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Gigi Becali, furios la adresa procurorilor

Finanţatorul şi preşedintele roş-albaştrilor au fost citaţi ca martori la Curtea de Apel Craiova, dar au lipsit. Nu mai au cum să facă acelaşi lucru şi pe 17 iunie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, mesaj dur către procurori

Becali s-a înfuriat când a aflat că este obligat să dea explicaţii în dosarul transferului lui Mihai Costea. A avut o reaţie nervoasă chiar înaintea derby-ului CFR Cluj – FCSB.

Repet procurorilor și domnului Bologa, dacă vrea să termine cu problemele la DNA să intervină și să verifice abuzurile procurorilor. Oamenii țin în teroare 5-6 ani de zile cu dosar penal mincinos, ești criminal. Reduc viața de la 82 la 70 de ani. Orice procuror care face dosar penal abuziv este tentativă de crimă. Are o tentă de criminal. Am trecut prin asta, știu ce înseamnă. Știu ce au pățit mama mea și copiii mei. Gata! 

Acuma nu mai merge, am înțeles că judecătorii le dau peste nas procurorilor în instanță, până acum i-au redus la tăcere. Cum să începi tu altă anchetă, dacă… a dat judecătorul. Vreau să le transmis procurorilor să îmi lase familia în pace. Mă refer la procurorul DNA care mă acuză că am făcut spălare de bani”, a spus Gigi Becali la România TV.

Gigi Becali l-a achiziționat pe Mihai Costea în 2011, însă formația patronată de Mititelu era sub sechestrul Fiscului în momentul în care transferul a fost realizat. Omul de afaceri trebuie să achite debite către stat și nu avea voie să vândă vreun fotbalist.

Reclamă

SC Fotbal Club U Craiova SA avea datorii la stat în valoare totală de 9.906.095 de lei, iar în ianuarie 2011 Agenția Națională de Administrare Fiscală pusese sechestru pe 39 de jucători. În anul 2016 Adrian Mititelu a fost trimis în judecată și achitat ulterior

În schimbul atacantului Mihai Costea, Becali a plătit 1,4 milioane de euro pentru 60 la sută din drepturile sale federative. Mihai Costea a plecat de la Steaua în 2015, după ce a fost declarat liber de contract.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și