Închide meniul

Gigi Becali s-a enervat pe finul Mirel Rădoi: „Ce cauţi tu la CSA Steaua când ei sunt în scandal cu naşul tău?”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 21 iunie 2022, 12:39

Gigi Becali s-a enervat pe finul Mirel Rădoi. Fostul idol al tribunelor din Ghencea a fost prezent la aniversarea a 75 de ani a Stelei Bucureşti. „Militarii” au organizat un eveniment special la care au venit gloriile clubului roş-albastru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali se află în plin scandal cu CSA Steaua, iar decizia luată de finul său l-a enervat. Cu Rădoi în echipă, Steaua a câștigat trei titluri de campioană în Liga 1, în 2001, 2005 și 2006. Gigi Becali l-a vândut pe Mirel Rădoi la Al Hilal, în ianuarie 2009, pentru șase milioane de euro.

Gigi Becali s-a enervat pe finul Mirel Rădoi

„La telefon nu mi-a răspuns. Ce cauţi tu la CSA când ei sunt în scandal cu naşul tău? Acum o să dea replica. Pot să se ducă toţi, n-am nicio treabă. Numai de la Mirel am pretenţii să nu se ducă. Olăroiu nu vrea să se ducă şi oamenii care mi-au fost alături atunci. Nu vreau să se ducă Tătăruşanu. Oamenii care s-au realizat în acea perioadă – Goiam, Mirel Rădoi, Tătăruşanu. N-am pretenţii la toţi”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

EXCLUSIV | Pawel Golanski, cuvinte uriașe pentru Mirel Rădoi: „Căpitan adevărat!”

Pawel Golanski a vorbit la superlativ de Mirel Rădoi, în studioul AS.ro LIVE. Cei doi au fost coechipieri la Steaua. Polonezul ține minte și acum discursurile din vestiar ale lui Rădoi.

Mirel Rădoi și Pawel Golanski au fost colegi timp de doi ani, între 2007 și 2009. Fotbalistul polonez a fost fascinat de atitudinea lui Rădoi, care își încuraja colegii în cele mai grele momente.

Reclamă

”Rădoi era liderul nostru din vestiar. Eu am jucat cu el doi ani, a plecat. A fost mare jucător, dar cel mai important a fost un căpitan adevărat, așa cum trebuie să fie un căpitan. Era un lider pe teren, în momentele mai slabe striga ‘haideți să atacăm’.

Și în vestiar la fel. Erau 25 de jucători, din mai multe țări, care vorbesc alte limbi. El tot timpul a stat la mijloc. Când a fost conflict, el a fost primul care a venit și a zis ‘băi, stați!’. Am o relație foarte bună cu el, am stat și de vorbă zilele acestea și am mai povestit”, a spus Golanski, la AS.ro LIVE.

Mirel Rădoi aşteaptă oferte să antreneze

Rădoi n-a mai antrenat pe nimeni de când nu mai e selecționer. Așteaptă să primească oferte. Ar antrena chiar și în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

„Vom vedea încotro o apuc în noul sezon. Mi-e dor, vreau să antrenez, sper să apară ceva. Dacă nu, continui cu lectura până voi putea pune teoria în practică. Dacă este ceva interesant în Liga 1, de ce nu? Vreau să antrenez o echipă de club.

N-aș putea să spun că în străinătate, pentru că atunci s-ar specula că e campionatul României prea slab pentru Rădoi. Edtiția următoare de campionat va fi una interesantă”, a spus Mirel Rădoi.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și