Închide meniul

Gigi Becali s-a hotărât şi se va călugări. Când se retrage la mănăstire patronul lui FCSB: „Spune asta tot mai des!”

Publicat: 11 iulie 2021, 17:54

Gigi Becali s-a hotărât şi se va călugări. Când se retrage la mănăstire patronul lui FCSB: „Spune asta tot mai des!

Gigi Becali, achiziţie în Bucovina

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Gigi Becali vrea să se călugărească
  • Omul de afaceri vrea să se retragă la o mănăstire sau pe Muntele Athos

Milionarul este hotărât să ia această decizie în momentul în care toate fiicele lui vor fi căsătorite. Până atunci, încearcă să apară tot mai rar la evenimente şi la meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali s-a hotărât şi se va călugări

Gigi Becali nu o să mai apară la astfel de evenimente. S-a retras foarte mult! Când e vorba de a fi reprezentat la nunți ale apropiaților merg fetele lui. Va mai merge doar la nunțile fetelor.

Spune tot mai des că după ce și va vedea și ultima fată la casă ei, se va retrage la o mănăstire sau pe Muntele Athos. Este poate cel mai credincios om pe care l-am cunoscut și sunt convins că va face acest pas„, a declarat un prieten al lui Gigi Becali pentru prosport.ro.

Reclamă

Omul de afaceri încearcă să îşi convingă familia să îi accepte dorinţa de a se călugări. Gigi Becali îşi doreşte să îşi dedice viaţa rugăciunilor.

Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis.

Reclamă

În plus, poți să știi ce se întâmplă până atunci? Că diavolul lucrează și el și nu știi cum îți schimbă planurile, eu zic acum așa, dar cine știe ce o să fie peste 10 ani„, dezvăluise şi patronul lui FCSB pentru sursa citată anterior.

Adevărul despre retragerea lui Gigi Becali la mănăstire

Patronul FCSB a ieşit din viaţa publică şi mai multe surse susţin că este tentat să se retragă la mănăstire. Anamaria Prodan spune că nu crede într-un astfel de scenariu, însă spune că patronul FCSB va continua să facă fapte bune.

Eu nu cred că Gigi îşi va lăsa familia şi va pleca, aşa, în sihăstrie. Eu cred că credinţa pe care o are faţă de Dumnezeu sau anii pe care îi mai are de trăit îi va petrece făcând fapte bune, aşa, în lumea de zi cu zi.

Reclamă 4 / 0/3

De fiecare dată când vorbim, o facem şi despre subiectele astea pentru care eu am un respect aparte. Datorită lui Gigi am înţeles mult mai multe lucruri despre Dumnezeu şi despre foarte multe lucruri care ne menţin, aşa, într-un mers normal„, a spus Anamaria Prodan, la finalul anului trecut, în exclusivitate pentru AS.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Liga 1 • 26 mart., 10:34
„L-a luat valul” Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!