Închide meniul

Gigi Becali s-a săturat de ezitările lui Andrei Vlad! Finanțatorul FCSB și-a pus la zid goalkeeper-ul: "A început să doarmă pe el!" 

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 mai 2021, 5:47

Gigi Becali s-a săturat de ezitările lui Andrei Vlad! Finanțatorul FCSB și-a pus la zid goalkeeper-ul: "A început să doarmă pe el!" 

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul celor de la FCSB

"Să își bage mințile în cap", a tunat Becali la adresa lui Andrei Vlad, care riscă să treacă pe bancă, în cazul unei noi gafe. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nenea Vlad ăsta cam trebuie să își bage mințile în cap, că a început să doarmă pe el. Gata, s-a dus cu dormitul în poartă la FCSB. Păi, am ajuns să am emoții din nou cu Vlad în poartă? 

Acum un an poate că îl înțelegeam, dar acum nu mai accept așa ceva. A apărat meci de meci ca titular și nu mai are nicio scuză", a declarat Gigi Becali, conform Prosport.

Andrei Vlad, pus la zid și de Helmut Duckadam

Vlad a fost pus la zid și de portarul de legendă al Stelei, Helmut Duckadam. "Eroul" de la Sevilla consideră că acesta ar fi putut ieși pe centrare. 

"Apoi e greșeala lui Andrei Vlad. În momentul în care ai doar doi fundași care știu să dea cu capul, mai ales după ieșirea lui Miron de pe teren, trebuie să ieși pe centrare.

Reclamă

Mai e și o chestie de reflex și de noroc. E clar că mingea sare din gazon, dar e o fracțiune de secundă care contează. Vlad a făcut însă o greșeală clară la meciul de la Craiova, acolo a fost practic o pasă la portar. 

Așa este el, are momente în care-si pierde concentrarea, când e prea sigur de sine. Nu știu dacă e o aroganță afișată sau reală", a spus Duckadam la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Andrei Vlad a gafat în două meciuri la rând
  • Mesajul lui Gigi Becali pentru Andrei Vlad

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și