Închide meniul

Gigi Becali s-a simţit umilit de Dică: „A vrut să îşi bată joc de mine!” Momentul în care relaţia dintre cei doi a explodat: „Nu e ok ce a făcut patronul”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 mai 2021, 9:28

Gigi Becali s-a simţit umilit de Dică: „A vrut să îşi bată joc de mine! Momentul în care relaţia dintre cei doi a explodat: „Nu e ok ce a făcut patronul

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Gigi Becali, dezvăluiri din copilărie

Nicolae Dică va reveni la FCSB, după ce Gigi Becali a fost refuzat de Marius Şumudică. Dică a mai fost antrenor la FCSB şi şi-a dat demisia în 2018, după un schimb de replici dur cu patronul FCSB. Atunci, Gigi Becali s-a simţit umilit de Dică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În decembrie 2018, Nicolae Dică pleca de la FCSB după o înfrângere din derby-ul cu CFR Cluj, 0-2. La acel moment, Becali l-a făcut praf pe antrenor şi a spus că acesta chiar a vrut să îşi bată joc de el.

Gigi Becali s-a simţit umilit de Dică

Jucătorii mei dormeau. Ce să văd? Când suntem conduși, noi băgam fundași. Iese Moruțan, iese Man! Cred că cineva i-a luat mințile lui Dică. E batjocură din partea lui. În mod normal, Dică trebuie să-și dea demisia. A întrecut orice măsură când a luat decizia să-i scoată pe Moruțan și pe Man și să-l bage pe Stan (n.r. și pe Coman)! Eu nu sunt nebun, nu puteam face așa ceva. Dică a vrut să facă o nebunie, să își bată joc de mine„, a spus atunci Becali, după înfrângerea cu 0-2 în faţa celor de la CFR Cluj, conform Digisport.

Nicolae Dică i-a dat replica lui Gigi Becali

În replică, Nicolae Dică i-a răspuns lui Gigi Beclai la conferinţa de presă.

Nu este ok ce a spus patronul, așa este și vom vedea în ce situație voi pleca. Îmi pare rău pentru că munca mea de un an și jumătate înseamnă că a fost apreciată cât de cât. Înainte să dea anumite declarații, ar trebui să se gândească că am și eu familie, care urmărește și suferă pentru mine. Păi vom vedea în ce situație vom pleca. Vom vedea.

Reclamă

Au fost momente când am vrut să plec, am avut și oferte, dar am decis să rămân, pentru că am dorință mare să câștig campionatul. Pentru că am fost întors de anumite persoane. Este cariera mea în joc și voi vedea ce voi face în continuare.

Dacă voi avea echipă, voi antrena, dacă nu, nu voi antrena. Dar voi antrena și voi încerca să pun în practică tot ce am învățat eu, pentru că mi-au arătat jucătorii că atunci când am făcut ceea ce am făcut la antrenament, a ieșit bine. Și au fost foarte multe meciuri, asta îmi dă încredere. Nu regret nimic din ce am făcut„, a spus Dică.

Cu Dică pe bancă, FCSB a obţinut 46 de victorii în 80 de partide. I-a ajutat pe roş-albaştri să ajungă până în şaisprezecimile Europa League. A cedat şi şi-a dat demisia într-un moment în care echipa lui Gigi Becali era la şase puncte în spatele lui CFR Cluj şi ratase calificarea în grupele Europa League.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și