Închide meniul

Gigi Becali schimbă strategia. A anunţat primele transferuri ale verii! Mesaj războinic înaintea derby-ului cu Dinamo

Antena Sport Publicat: 23 iunie 2020, 20:45 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

Reclamă
Gigi Becali schimbă strategia. A anunţat primele transferuri ale verii! Mesaj războinic înaintea derby-ului cu Dinamo

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Gigi Becali a anunțat care sunt primele transferuri de la FCSB. Ce spune despre meciul cu rivala Dinamo

Omul de afaceri din Pipera a susținut, după partida cu Mediaș, că echipa sa se va bate doar la locul doi sau trei, iar principalul obiectiv rămâne câștigarea Cupei României. Totodată, Becali s-a gândit la strategia pentru stagiunea viitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali anunță viitoarele transferuri de la FCSB

Becali spune că va aduce și fotbaliști cu experiență, având în plan să cumpere un fundaș central și un atacant.

”Vor fi niște întăriri la echipă, dar după finalul campionatului. Voi aduce niște jucători cu experiență. Nu avem și ne trebuie un atacant și un fundaș central. Asta o să luăm. Pe alte posturi de ce să transfer?”, a declarat Becali, potrivit sport.ro.

Gigi Becali pune presiune înainte de meciul cu Dinamo

Dinamo și FCSB vor juca joi seară pentru turul semifinalelor din Cupa României. Becali nu îi va vizita pe fotbaliști înainte de meci, dar pune puțină presiune pe jucătorii săi.

”Alt rezultat în fară de calificare nu-l accept, nu-l iau în calcul deloc. Cum e, cum nu e echipa … nu accept decât calificare. De aia sunt la FCSB, ca să rezolve jocul. O să mai revină jucători. Sunt nouă consacrați, de aia sunt la FCSB. Probabil numai un copil să joace de data asta.

Reclamă

Nu mai merg la echipă, n-am ce să motivez. Îmi văd de treaba mea, fiecare să-și facă meseria. Am făcut bine sau prost, Dumnezeu știe. Vom vedea dacă am făcut bine sau prost, dar nu acum. Nu sunt dezamăgit de nimic, nu! Nici de antrenori, nici de nimeni. În funcție de cum își face fiecare meseria, își ține locul, banii, crește sau abandonează”, a mai spus Becali, pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:10 LIVE TEXTCorvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi 2-2, finala Cupei României. Câştigătoarea se va decide la loviturile de departajare 22:52 „Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:45 Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator! 22:30 Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia 22:00 PAOK – Panathinaikos 4-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu e pe primul loc în Grecia, cu o etapă înainte de final! 21:55 Dorinel Munteanu, criză de nervi, după golul marcat de Corvinul în finala Cupei României! Gestul făcut imediat 21:26 Ce a spus Simona Halep despre Patrick Mouratoglou, antrenorul care o pregătea când a fost depistată pozitiv: „Asta nu e adevărat” 21:17 „O tortură!” Cea mai dură reacţie, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur al turneului de la Paris 21:10 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea sunt invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie Vezi toate știrile
Citește și