Închide meniul

Gigi Becali se luptă cu Borussia Dortmund pentru transferul unui atacant de 20 de ani! Patronul FCSB a făcut o primă ofertă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 octombrie 2021, 11:46

Gigi Becali se luptă cu Borussia Dortmund pentru transferul unui atacant de 20 de ani! Patronul FCSB a făcut o primă ofertă

Gigi Becali l-a sunat pe Edi Iordănescu

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali are concurență serioasă pentru transferul lui David Miculescu. Atacantul celor de la UTA este urmărit de 3 echipe din Europa. Borussia Dortmund, Deportivo Alaves şi Bologna îl urmăresc pe Miculescu, scriu cei de la aradon.ro. Prima ofertă a lui Gigi Becali a fost de 600.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali se luptă cu Borussia Dortmund pentru transferul unui atacant

„A fost ofertă de la FCSB, dar a fost refuzată, din raţionamente financiare. UTA nu-l va lăsa pe un milion de euro, ştiu sigur. UTA în momentul ăsta îşi creează anvergura necesară să vândă direct în străinătate”, a anunțat Bogdan Apostu, agentul jucătorului.

Cotat la 400.000 de euro pe site-urile de specialitate, David Miculescu a evoluat în 12 meciuri pentru UTA Arad în acest sezon, reușind să înscrie 5 goluri.

UTA „l-a blindat” pe David Miculescu, jucătorul dorit de Gigi Becali

Laszlo Balint a spus că UTA nu va renunța la David Miculescu decât în cazul unei oferte de nerefuzat. Este o decizie luată de conducerea clubului, care îl consideră pe atacant un pilon important al proiectului de la Arad. ”David a început foarte bine acest sezon, este un jucător tânăr, cu calități certe. A fost interes, probabil încă mai există, dar el are un contract solid.

Din ce am înțeles de la conducere, nu va fi cedat ușor, pentru că este un jucător important pentru clubul nostru”, a declarat Laszlo Balint, conform digisport.ro.

Reclamă

Gigi Becali ar vrea să-l ia gratis pe David Miculescu. În vară, negocierile dintre cele două cluburi s-au sistat din cauza pretenţiilor financiare ale arădenilor. Atunci, patronul FCSB a spus că aşteaptă finalul stagiunii viitoare, când fotbalistului îi expiră contractul.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și