Închide meniul

Gigi Becali, sfătuit să îi bage în şedinţă pe Coman, Moruţan şi Tănase: "Să intervină şi să le spună clar asta!" Anunţ îngrijorător despre Vukusic

Alexandru Ivan Publicat: 21 februarie 2021, 20:37 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Gigi Becali, sfătuit să îi bage în şedinţă pe Coman, Moruţan şi Tănase: "Să intervină şi să le spună clar asta!" Anunţ îngrijorător despre Vukusic

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali este patronul FCSB

  • Gigi Becali, sfătuit să bage în şedinţă pe starurile de la FCSB
  • Ce se va întâmpla cu Vukusic

Ante Vukusic a fost adus în această iarnă la FCSB, pentru a-l înlocui pe Sergiu Buş, care a plecat în Coreea de Sud. Vukusic încă nu a reuşit să înscrie şi se pare că răbdarea lui Gigi Becali în ceea ce îl priveşte este pe sfârşite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duckadam crede că Vukusic va fi următorul "număr 9" sacrificat de Gigi Becali. 

”La felul în care joacă acum, FCSB nu poate rezista în Europa League. Nu se poate ca o echipă cum este FCSB să caute de ani de zile un atacant şi să nu îl găsească. Vukusic va avea acelaşi deznodământ cum au avut celelalte vârfuri, pentru că nu va fi jucat”, a spus Helmut Duckadam la Look Sport. 

Reclamă

Duckadam cere intervenţia lui Gigi Becali 

Duckadam dă vina şi pe "perlele" de la FCSB pentru faptul că atacanţii de careu nu s-au impus la FCSB în ultimii ani. Adrian Petre şi Sergiu Buş sunt ultimele exemple care au clacat la FCSB.

Man, înainte, Coman, Tănase joacă pentru ei, niciodată nu au pus în valoare un vârf de atac. Moruţan, într-o partidă, cred că a pierdut 30 de mingi numai în prima repriză. Aici ar trebui să intervină patronul. Să le spună foarte clar: ‘Câştigaţi campionatul, puteţi să plecaţi în străinătate. Nu câştigaţi campionatul, rămâneţi aici’”, a mai spus Duckadam. 

Reclamă

Aducerea lui Vukusic, criticată de Marcel Puşcaş! MM i-a dat replica

Marcel Puşcaş a afirmat că Gigi Becali transferă jucători fără să îi cunoască şi să le ştie care e adevărata valoare. 

"Cine i l-a recomandat lui Gigi pe Vukusic? Cine i l-a propus? Gigi e cel care plătește… Acel scouter l-a văzut pe viu? Cine îl păcălește pe Gigi Becali? Sau se păcălește singur? Trebuie să facă ordine!", a spus Marcel Puşcaş. 

Mihai Stoica i-a replicat imediat lui Puşcaş. "Pe Vukusic l-a recomandat ăla care i-a mai recomandat pe Zenga, Protasov, Petre Marin, Ghionea, Nicoliță, Boștină, Dică, Iacob, Thereau, Varela, Chipciu, Rusescu, Keșeru, Planic, Olaru. Printre alții.

Reclamă 4 / 0/3

Ăla cu care, prin club, s-a ajuns de vreo 6 ori prin primăvară. Pe tine cine/ce te recomandă de ne ești superior? Unde ți-e catedra?", a fost mesajul lui Mihai Stoica pe Facebook.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”