Închide meniul

Gigi Becali și-a ales stadionul! Unde vrea FCSB să-și joace meciurile de pe teren propriu. "Am primit solicitarea domnului Argăseală"

Alexandru Ivan Publicat: 9 februarie 2021, 12:02 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Reclamă
Gigi Becali și-a ales stadionul! Unde vrea FCSB să-și joace meciurile de pe teren propriu. "Am primit solicitarea domnului Argăseală"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

FCSB și-a ales stadionul

Stadionul “Arcul de Triumf” a intrat în administrația Ministerului Tineretului și Sportului. Șeful de cabinet, Eduard Novak, a confirmat cerea primită de la FCSB. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB vrea să joace pe “Arcul de Triumf” 

“Avem solicitare de la domnul Argăseală pentru închiriere, e singura solicitare de până acum. Încă nu am dat răspuns (n.r. domnului Argăseală). Cred că încă patru luni-şase durează doar să obţinem avizele. Nu înseamnă că mâine putem intra pe stadion. Ne organizăm, ne facem echipa şi începem să administrăm", a declarat Novak la preluarea oficială a administrației stadionului de către MTS. 

Stadionul Arcul de Triumf a fost modernizat pentru Campionatul European care se va desfășura și la București. Selecționata Austriei va efectua antrenamente pe această arenă. 

8.207 de locuri are stadionul "Arcul de Triumf". Arena nu a mai găzduit partide de fotbal din anul 1927, fiind folosită în exclusivitate pentru meciuri de rugby. Costurile pentru modernizarea stadionului "Arcul de Triumf" s-au ridicat la 24 milioane de euro.

FCSB, nevoită să se mute de pe Arena Națională  

UEFA a solicitat închiderea stadioanelor începând cu luna aprilie în perspectiva Campionatului European. Astfel, FCSB este nevoită să găsească altă arenă unde să-și dispute meciurile de acasă. 

Reclamă

Ultimul meci pe care roși-albaștrii îl vor juca pe Arena Națională este derby-ul cu CFR Cluj din ultima etapă a sezonului regulat. Partida este programată în week-endul 20-21 martie. Următorul meci în calitate de gazdă pentru FCSB este în perioada 3-4 aprilie și se suprapune cu solicitarea celor de la UEFA. 

Dacă varianta “Arcul de Triumf” va pica, echipa lui Gigi Becali trebuie să se reorienteze asupra stadioanelor din afara Bucureștiului. Astfel, FCSB ar putea să joace meciuri în calitate de gazdă la Giurgiu, Buzău, Pitești sau Târgu Jiu.  

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și