Închide meniul

Gigi Becali și-a făcut praf jucătorii! ”Mă dezgustă atitudinea. Ne bate și Dinamo în Cupă dacă jucăm așa. Ce să îi mai zic lui Vintilă?”

Dan Roșu Publicat: 4 iulie 2020, 19:15 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:36

Reclamă
Gigi Becali și-a făcut praf jucătorii! ”Mă dezgustă atitudinea. Ne bate și Dinamo în Cupă dacă jucăm așa. Ce să îi mai zic lui Vintilă?”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali, dezamăgit de jucători

”Dezamăgit, sunt jucători care au valoare, care au salarii mari, am ajuns echipă de pluton. Să nu batem Botoşaniul. Cad pe jos, neantrenaţi. Cred că nu sunt bine antrenaţi. Când intră, joacă bine. Dup-aia nu mai pot. Nu am ce măsuri să iau. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă jucăm aşa, nu putem prinde Europa. Nu mi-e teamă de Europa. Nu o baţi aşa nici pe Sepsi, în finală. Ne dă și Dinamo 3. E problema viitorului. Mă dezgustă atitudinea, că noi valoarea o avem. 

Ştii că eşti în pericol de cupă europeană şi tu joci aşa. Trebuia să batem. Măcar ne-am luat adio de la titlu. Nu mai avem nicio şansă”, a spus Becali, după meciul cu Botoșani. 

”Ce să îi mai zic? Nu iau în calcul înlocuirea lui. V-am spus că nu e problemă de schimbat Vintilă”, a mai spus Becali când a fost întrebat dacă antrenorul este vinovat de situația echipei. 

După primele șase etape disputate din play-off, FCSB și-a luat adio de la titlul din Liga 1. Roș-albaștrii sunt pe locul 3, la 10 puncte de liderul Universitatea Craiova. FCSB e la egalitate de puncte cu Astra și Botoșani. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:10 LIVE TEXTCorvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi 2-2, finala Cupei României. Câştigătoarea se va decide la loviturile de departajare 22:52 „Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:45 Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator! 22:30 Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia 22:00 PAOK – Panathinaikos 4-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu e pe primul loc în Grecia, cu o etapă înainte de final! 21:55 Dorinel Munteanu, criză de nervi, după golul marcat de Corvinul în finala Cupei României! Gestul făcut imediat 21:26 Ce a spus Simona Halep despre Patrick Mouratoglou, antrenorul care o pregătea când a fost depistată pozitiv: „Asta nu e adevărat” 21:17 „O tortură!” Cea mai dură reacţie, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur al turneului de la Paris 21:10 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea sunt invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie Vezi toate știrile
Citește și