Închide meniul

Gigi Becali și-a găsit fundaș! Jucătorul care merge cu Biblia în cantonament. L-a ratat în 2020

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 mai 2021, 14:08

Gigi Becali și-a găsit fundaș! Jucătorul care merge cu Biblia în cantonament. L-a ratat în 2020

Hepta

Gigi Becali a pierdut procesul pentru palmares

Albu poate deveni înlocuitorul lui Miron, jucător intrat în dizgrația patronului, susține prosport.ro. Alexandru are 27 de ani și poate ajunge la Baza din Berceni pentru 400.000 de euro, susține sursa citată. La începutul acestui an, Albu povestea cum citește Biblia în fiecare zi, în cantonamente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali și-a găsit fundaș! Jucătorul care merge cu Biblia în cantonament

”Am stat o scurtă perioadă în cameră la Chiajna cu Feussi. El citea Biblia lui (n.r. Coranul). Eu cu Biblia mea, el cu a lui. El mai avea și câteva ritualuri. Stătea singur și se ruga câteva ore. Mă uitam plăcut la el. Nu cred că sunt mulți care citesc Biblia în cantonament. Și acum la UTA am un coleg religios care umblă cu iconița după el.

Bine, dacă vrei să citești poți să citești orice carte, nu neapărat Biblia. Eu nu sunt genul care să fac deosebiri între oamenii de diferite religii. Pentru mine omul este la fel indiferent de culoare. Toți suntem la fel, poate doar că vorbim altă limbă. În plus, Feussi era și de altă culoare, iar eu eram alb, mă mai cheamă și Albu. Am avut 1 an cu el în cameră, apoi a plecat”, a spus Albu.

Cine este Alexandru Albu, jucătorul dorit de FCSB

Născut la Bucureşti, Alexandru Albu şi-a făcut junioratul la Unirea Urziceni, de unde a trecut la Concordia Chiajna. Acesta a evoluat pentru echipa mare în peste 100 de partide, iar la începutul lui 2020 a fost împrumutat la Academica Clinceni.

În stagiunea recent încheiată, el a fost împrumutat la UTA, pentru care a marcat două goluri, în 37 de meciuri. Albu este fundaş central de meserie şi poate evolua atât la închidere, cât şi în banda stângă a apărării. Jucătorul aparţine de Chiajna și este cotat la 650.000 de euro de transfermarkt.de.

Reclamă

”Să vă spun cum am ajuns la băiatul ăsta. Pe mine m-a întrebat impresarul (n.r. Florin Vulturar) dacă-l vreau pe Albu. Am zis că da doar dacă e liber. Vrea 150.000 acum? Îi mulțumesc domnului Tănase, dar nu-i dau. Are oferte din altă parte? Spune-i lui Tănase să-l dea la echipele unde e dorit”, spunea Gigi Becali, în vara trecută. Gigi ar fi vrut să achite maximum 50.000 de euro pentru Albu.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și