Închide meniul

Gigi Becali şi-a luat adio de la Claudiu Keşeru: „E încheiată treaba!”. Cine trebuie să-l facă uitat în atacul lui FCSB. Mesaj categoric al patronului pentru Mihai Stoica

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 martie 2022, 12:39

Gigi Becali şi-a luat adio de la Claudiu Keşeru: „E încheiată treaba!. Cine trebuie să-l facă uitat în atacul lui FCSB. Mesaj categoric al patronului pentru Mihai Stoica

Claudiu Keşeru a intrat în dizgraţia lui Gigi Becali

Hepta

Claudiu Keşeru a primit un nou mesaj dur de la Gigi Becali. Patronul roş-albaştrilor a anunţat, după meciul FC Argeş – FCSB, scor 2-3, că este exclus ca veteranul de 35 de ani să mai joace sub comanda lui Toni Petrea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera asigură nu e cale de împăcare şi a dezvăluit că îşi pune toate speranţele în Ivan Mamut. Atacantul croat este fără gol după ce a fost transferat de la FCSB. A jucat în 7 meciuri pentru vicecampioni.

Gigi Becali, reacţie tranşantă: „Cu Claudiu Keşeru e încheiată treaba!”

Eu mai încredere în Mamut. El îşi face treaba, dar e posibil să crească. Cu Keşeru e încheiată treaba. Ce treabă are Mihai Stoica (n.r. care i-a cerut ca Keşeru să rămână în lot)? Eu sunt şeful.

Deja am început să dau bani de la mine. Ia veniţi şi daţi voi în locul meu milioane. Daţi voi milioane. Ce, trebuie să fie de acord el? Are de spus când îl întreabă patronul pe el. El să aibă de spus când e întrebat. Eu comand pe banii mei„, a declarat Gigi Becali la PRO X.

Mihai Stoica și Toni Petrea l-au înfruntat pe patron

MM și Petrea au vorbit cu Gigi despre cazul „Keșeru”. În ciuda dorinței comune din jurul echipei, atacantul de 35 de ani nu va mai juca pentru FCSB în actualul sezon, la ordinul patronului.

Reclamă

Nu suntem de acord cu decizia în cazul lui Keșeru. Eu și Toni Petrea ne-am fi dorit ca el să facă parte din lot și să joace. Gigi a spus foarte clar la finalul anului trecut că nu mai joacă niciodată Keșeru, dar cu CFR Cluj (n.r. 3-3), primul meci al anului, a fost titular, pentru că i-am spus că se pregătește foarte bine. Și a fost de acord să joace.

Apoi, a revenit, a zis să nu mai joace Keșeru pentru că vrea să vadă fotbaliștii care vor fi la noi și la anul. Ce se întâmplă? Campionatul e pierdut deja, Gigi mai are încredere doar în divinitate, dar și pentru mine campionatul e pierdut. Așa că vrea să-i vadă în teren pe Mamut, Ianis Stoica. Am încercat să-l facem să se răzgândească, dar nu vrea”, a spus Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro

Anunţul lui Toni Petrea despre situaţia lui Claudiu Keşeru

Antrenorul lui FCSB a vorbit despre decizia luată de patron şi înaintea victoriei cu FC Argeş. Toni Petrea nu a reuşit să-l convingă pe Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Nu s-a schimbat nimic în cazul lui. Rămâne în afara lotului. Am mai spus-o, printre rânduri. Din moment ce eu v-am spus că a intrat în dizgrația conducerii… Am discutat cu conducerea clubului, cu argumente pro și contra, dar asta s-a hotărât.

Nu pot spune ce se va întâmpla în situația asta. Eu discut foarte mult cu el, mă ajută la antrenamente în anumite momente prin atitudinea lui. Am o relație OK cu el, corectă. A înțeles, normal, este un jucător cu experiență, matur. Nu se pune problema să nu înțeleagă”, a mai spus Toni Petrea.

Recomandări
  • Gigi Becali, mesaj direct pentru Claudiu Keşeru
  • Anunţul făcut de patronul lui FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
Vezi toate știrile
Citește și