Închide meniul

Gigi Becali și-ar fi schimbat năravurile. „Nu se mai bagă la echipă! Îl lasă pe Toni Petrea să-și facă treaba”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 aprilie 2022, 12:02

Gigi Becali și-ar fi schimbat năravurile. „Nu se mai bagă la echipă! Îl lasă pe Toni Petrea să-și facă treaba

Gigi Becali e patronul lui FCSB din 2003

Hepta

Gigi Becali a devenit celebru prin implicarea lui FCSB, dictându-i schimbările și primul „11” lui Toni Petrea. Totuși, există voci care sunt de părere că latifundiarul din Pipera și-a schimbat năravurile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Poenaru, unul dintre antrenorii pe care Gigi Becali i-a dorit la FCSB, crede că patronul roș-albaștrilor nu se mai amestecă peste treburile lui Toni Petrea.

Ilie Poenaru: „Gigi Becali îl lasă pe Toni Petrea să-și facă treaba”

„Eu cred că lucrurile acestea se pot regla. De câteva săptămâni mă uit la meciurile FCSB şi cred că domnul Becali nu se mai bagă la echipă. Eu aşa simt, că nu se mai bagă nici la schimbări, nici la nimic şi îl lasă pe Toni să îşi facă treaba. El a demonstrat, arată că echipa a ajuns la un nivel bun, în care a ajuns să creadă că au şanse la campionat. Din punctul meu de vedere au şanse mari la campionat. La Piteşti a fost un nivel foarte bun din punct de vedere tehnic-tactic. Cred că dânsul a ajuns la concluzia şi a luat decizia să îl lase pe Toni Petrea să termine acest campionat”, a spus Ilie Poenaru, potrivit fanatik.ro.

În prezent, FCSB este pe locul secund în play-off, la cinci puncte în urma rivalei CFR Cluj. Roș-albaștrii au de jucat două meciuri directe cu liderul din Liga 1.

Toni Petrea a revenit la FCSB în noiembrie, după ce Gigi Becali s-a săturat de Edi Iordănescu, cel care nu-i respecta ordinele.

Reclamă

Gigi Becali s-a jurat că Toni Petra ia deciziile la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit că Toni Petrea l-a lăsat mut în partida cu FC Argeş, când a decis în minutul 84 să îl scoată pe Florin Tănase şi să îl introducă pe Andrei Dumiter, cel care avea să aducă victoria în minutul 4 al prelungirilor.

Am rămas mut când am văzut schimbarea. Apoi, după meci, l-am sunat pe Toni Petrea să-l felicit și i-am zis: «Schimbarea pe care ai făcut-o te va face campion»! A făcut acea schimbare pentru că Tănase era nervos, a considerat că poate nu se mai concentrează, că poate va la roșu„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Ilie Dumitrescu l-a întrerupt pe patronul FCSB şi i-a spus că nu îl crede. „Nu te cred„, i-a spus Ilie Dumitrescu lui Gigi Becali. Patronul FCSB a replicat imediat: „Jur, pe cuvântul meu de onoare! Și eu am rămas mut!

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și