Închide meniul

Gigi Becali și CSA Steaua, amendă identică de la FRF! Câți bani trebuie să plătească „militarii” și patronul lui FCSB

Alexandru Ivan Publicat: 19 august 2021, 16:15 / Actualizat: 19 august 2021, 17:29

Gigi Becali și CSA Steaua, amendă identică de la FRF! Câți bani trebuie să plătească „militarii și patronul lui FCSB

Gigi Becali, noi precizări după atacurile din ultimele zile

Profimedia

  • Gigi Becali, amendat de FRF
  • Și CSA Steaua a primit o sancțiune identică

Patronul FCSB, Gigi Becali, a fost amendat cu suma de 10.000 de lei de Comisia de Disciplină a FRF, după ce l-a criticat dur pe preşedintele forului de la Casa Fotbalului, Răzvan Burleanu, într-o emisiune TV.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Admite cererea formulată de reclamanta Federaţia Română de Fotbal, prin Secretar General împotriva pârâtului Becali George În temeiul art. 52.5 cu aplicarea art. 12, 14 Bis şi 15 din RD, pârâtul Becali George se sancţionează cu Avertisment şi penalitate sportivă de 10.000 lei„, se arată în soluţia Comisiei de Disciplină.

Gigi Becali, amendat cu 10.000 de lei de FRF

Articolul 52 din Regulamentul Disciplinar al FRF face referire la comportarea jignitoare, calomnioasă şi declaraţii care afectează imaginea fotbalului.

Reclamă

Luna trecută, Comisia de Disciplină şi Etică a FRF a decis ca Gigi Becali să fie penalizat cu suma totală de 30.000 de lei ca urmare a unor sesizări ale Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Admite cererea formulată de reclamanta Comisia Centrală a Arbitrilor împotriva pârâtului Becali George În baza art. 52.2.b şi art. 52.4 cu aplicarea art. 12, 14 Bis şi 15 din RD, pârâtul Becali George se sancţionează cu penalitate sportivă de 10.000 lei” şi “Admite cererea formulată de reclamanta Comisia Centrală a Arbitrilor împotriva pârâtului Becali George În baza art. 52.2.b şi art. 52.4 cu aplicarea art. 12, 14 Bis şi 15 din RD, pârâtul Becali George se sancţionează cu penalitate sportivă de 20.000 lei”, sunt cele două decizii ale comisiei.

Reclamă

CSA Steaua, amendă identică ca a lui Gigi Becali

CSA Steaua a fost amendată cu suma de 10.000 de lei după incidentele produse de fani la meciul cu Csikszereda, din prima etapă a Ligii a II-a.

„În baza art. 82/1 şi 3/b raportat la art. 83/2/c din RD, CSA Steaua Bucureşti se sancţionează cu penalitate sportivă de 5000 lei În baza art. 82/1 şi 3/a şi c raportat la art. 83/2/d din RD, CSA Steaua Bucureşti se sancţionează cu penalitate sportivă de 10.000 lei În baza art. 45/1 din RD, CSA Steaua Bucureşti va executa sancţiunea penalitate sportivă de 10.000 lei”, se arată în soluţia Comisiei de Disciplină a FRF.

Nou-promovata Steaua a învins, la 4 august, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Csikszereda, în ultima partidă a etapei I a Ligii a II-a.

Reclamă 4 / 0/3

Galeria Stelei, prezentă în număr mare pe arenă, a folosit materiale pirotehnice, torţe, fumigene şi petarde, obligându-i pe organizatori să facă dese apeluri pentru restabilirea ordinii. Totodată, ei au scandat lozinci xenofobe la adresa echipei din Miercurea Ciuc.

Suporterii stelişti au afişat un banner cu mesaj reprobabil la adresa patronului lui FCSB, Gigi Becali.

În Peluza sud, suporterii stelişti au arborat o cruce, cu numele Gheorghe Becali şi anii 1958 şi 2021.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”