Închide meniul

Gigi Becali ştie deja care va fi următorul antrenor de la FCSB! „Mi-a spus că voi merge acolo şi voi antrena acolo”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 noiembrie 2021, 15:27

Gigi Becali ştie deja care va fi următorul antrenor de la FCSB! „Mi-a spus că voi merge acolo şi voi antrena acolo

Gigi Becali ştie deja care va fi următorul antrenor de la FCSB

Profimediamages

„Dânsul şi-a exprimat părerea de foarte multe ori, mi-a spus şi într-o conversaţie pe care am avut-o cu dânsul că până la urmă voi merge acolo şi voi antrena acolo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deocamdată vreau să vorbesc despre echipa mea, nu este momente să vorbesc despre celalalte echipe, sunt concentrat aici, e foarte mult de muncă şi trebuie să evităm retrogradarea”, a declarat Ilie Poenaru, la Pro X.

Autoritatea lui Toni Petrea la FCSB după victoriile cu Botoşani şi Universitatea Craiova, ironizată

Dumitru Dragomir e de părere că tot Gigi Becali este şeful la FCSB, deşi i-a promis „libertate” lui Toni Petrea în primele meciuri. Petrea a revenit cu două victorii pe banca celor de la FCSB: 3-1 cu FC Botoşani şi 3-2, în deplasare, cu Universitatea Craiova.

”Nu pot să spun dacă joacă mai bine sau mai rău. Şi atunci şi acum. Vorbim de acelaşi antrenor, evident Gigi Becali, nu s-a schimbat nimic. Doar că în perioada lui Edi, fostul antrenor, care a mai încercat din când în când să mai stingă lumina. Asta era tot. Dar tot Gigi rămâne nr. 1 la echipă”, a declarat Dumitru Dragomir pentru telekomsport.ro.

Cum a ajuns Toni Petrea la FCSB

Gigi Becali a făcut, la momentul respectiv, noi dezvăluiri despre numirea lui Toni Petrea la FCSB. Patronul echipei a spus că a avut o listă cu 3 nume. Primul sunat de Becali nu a răspuns.

Reclamă

Gigi Becali l-a readus pe Toni Petrea la echipă. Becali a dezvăluit că acesta nu a fost prima variantă, însă a fost primul care a răspuns la apel. Becali l-ar fi vrut și pe Ilie Poenaru, însă regulamentul nu îi permite să antreneze 3 echipe într-un sezon. Poenaru a antrenat Academica Clinceni, după care a plecat la Gaz Metan Mediaș.

„L-am sunat dimineață și i-am spus că-l sun mai pe seară, ca să vorbească cu familia lui. Când m-am despărțit de el, i-am dat 48 de ore să se răzgândească, el a plecat, nu l-am dat afară. Pe listă au fost trei. A mai fost și Poenaru, dar mi-a zis MM că Poenaru nu poate să antreneze a treia echipă și a mai fost încă un antrenor căruia nu-i mai dau numele.

Ăla pe care l-am sunat nu a răspuns și a răspuns primul Petrea. A spus că nu va mai face niciodată o schimbare după pauză. Câteva meciuri va avea libertate, cum am și acordat, 11 meciuri”, a povestit Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ilie Poenaru, chemat de Gigi Becali la FCSB
  • Dezvăluirea făcută de antrenorul de la Gaz Metan

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și