Închide meniul

Gigi Becali ştie deja care va fi următorul antrenor de la FCSB! „Mi-a spus că voi merge acolo şi voi antrena acolo”

Antena Sport Publicat: 30 noiembrie 2021, 15:27

Gigi Becali ştie deja care va fi următorul antrenor de la FCSB! „Mi-a spus că voi merge acolo şi voi antrena acolo

Gigi Becali ştie deja care va fi următorul antrenor de la FCSB

Profimediamages

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deocamdată vreau să vorbesc despre echipa mea, nu este momente să vorbesc despre celalalte echipe, sunt concentrat aici, e foarte mult de muncă şi trebuie să evităm retrogradarea”, a declarat Ilie Poenaru, la Pro X.

Autoritatea lui Toni Petrea la FCSB după victoriile cu Botoşani şi Universitatea Craiova, ironizată

Dumitru Dragomir e de părere că tot Gigi Becali este şeful la FCSB, deşi i-a promis „libertate” lui Toni Petrea în primele meciuri. Petrea a revenit cu două victorii pe banca celor de la FCSB: 3-1 cu FC Botoşani şi 3-2, în deplasare, cu Universitatea Craiova.

Reclamă

”Nu pot să spun dacă joacă mai bine sau mai rău. Şi atunci şi acum. Vorbim de acelaşi antrenor, evident Gigi Becali, nu s-a schimbat nimic. Doar că în perioada lui Edi, fostul antrenor, care a mai încercat din când în când să mai stingă lumina. Asta era tot. Dar tot Gigi rămâne nr. 1 la echipă”, a declarat Dumitru Dragomir pentru telekomsport.ro.

Cum a ajuns Toni Petrea la FCSB

Gigi Becali a făcut, la momentul respectiv, noi dezvăluiri despre numirea lui Toni Petrea la FCSB. Patronul echipei a spus că a avut o listă cu 3 nume. Primul sunat de Becali nu a răspuns.

Reclamă

Gigi Becali l-a readus pe Toni Petrea la echipă. Becali a dezvăluit că acesta nu a fost prima variantă, însă a fost primul care a răspuns la apel. Becali l-ar fi vrut și pe Ilie Poenaru, însă regulamentul nu îi permite să antreneze 3 echipe într-un sezon. Poenaru a antrenat Academica Clinceni, după care a plecat la Gaz Metan Mediaș.

„L-am sunat dimineață și i-am spus că-l sun mai pe seară, ca să vorbească cu familia lui. Când m-am despărțit de el, i-am dat 48 de ore să se răzgândească, el a plecat, nu l-am dat afară. Pe listă au fost trei. A mai fost și Poenaru, dar mi-a zis MM că Poenaru nu poate să antreneze a treia echipă și a mai fost încă un antrenor căruia nu-i mai dau numele.

Ăla pe care l-am sunat nu a răspuns și a răspuns primul Petrea. A spus că nu va mai face niciodată o schimbare după pauză. Câteva meciuri va avea libertate, cum am și acordat, 11 meciuri”, a povestit Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:27 Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României 23:27 „Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo 23:01 Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim 22:39 OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie 22:30 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului 22:15 „Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!” 21:54 „Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep 21:46 EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO 21:19 Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor 20:56 Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!” Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
Liga 1 • 23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea "bombă" făcută de Risto Radunovic
Liga 1 • 22:15
„Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”
Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: "Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul"
Liga 1 • 19:18
Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: „Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul”
Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB
Liga 1 • 18:38
„Nu e o pierdere!” Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie
Antena Sport Update • 17:25
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie