Închide meniul

Gigi Becali ştie din cauza cărui jucător FCSB a ieşit din lupta la titlu. Abia l-a adus, dar l-a anunţat să-şi facă bagajele!

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 iunie 2020, 5:04 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:59

Reclamă
Gigi Becali ştie din cauza cărui jucător FCSB a ieşit din lupta la titlu. Abia l-a adus, dar l-a anunţat să-şi facă bagajele!

Captură Digi Sport

Andrei Miron a fost titular în Astra-FCSB

Chiar dacă abia a semnat cu FCSB, fostul jucător al Botoşaniului a fost anunţat să îşi caute echipă. Are zilele numărate la vicecampioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a pus tunurile pe Andrei Miron

Finanţatorul lui FCSB a fost nemulţumit de modul în care Miron a respins mingea în minutul 52. Mingea a ajuns la Alibec, iar din pasa lui Seto a făcut 2-2. 

"Miron săracul…îmi vine să râd când îmi aduc aminte cum cade. Păi ce, e prima dată? Săracul de el, e vai de capul lui. Mingea nu ajungea la Astra dacă nu i-o dădeam aiurea. Şi el şi Cristea.

Nea Miroane…asta e greşeală? N-ai cu cine să joci, mai bine bag un puşti de acum. Bine că am făcut contract pe 2 ani, că nu am făcut pe 3 ani direct. Decât să ţin jucători ca Miron mai bine mă las de fotbal…sau mai bine nu mă mai uit la fotbal", a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Miron este la FCSB din februarie 2020. Fundașul a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2024 și este cotat la 800.000 de euro. Pentru că a venit din postura de jucător liber de contract, Miron îi poate da bătăi de cap lui Gigi Becali. Reprezentanții Oțelului Galați contestă transferul, fiindcă Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, avea de achitat 40 la sută dintr-un viitor transfer. 

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:35

Rapid a jucat primele două amicale din cantonamentul din Slovenia. Cum s-au descurcat giuleștenii lui Neil Lennon

22:29

FotoConcentrare maximă la ultimul antrenament al naţionalei, înaintea meciului cu Slovacia! Pe ce stadion s-au antrenat „tricolorii”

22:22

LIVE TEXTAnglia – Slovenia și Danemarca – Serbia se joacă ACUM! Luptă strânsă pentru calificarea în „optimile” EURO 2024

22:14

„Așa e, da!” Mihai Stoica a confirmat transferul lui Florinel Coman în Qatar! Cine îl va înlocuil în „primul 11” la FCSB

21:51

„Fără strălucire!” L’Equipe, reacţie tranşantă după ce Franţa a pierdut primul loc în grupa de la EURO 2024

21:46

Giovanni Becali, detalii despre viitorul lui Olimpiu Moruțan! Mijlocașul a atras interes chiar dacă este accidentat

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și