Închide meniul

Gigi Becali, ţinut în joc de glezne de Valeriu Iftime. Transferul "perlei" de la Botoşani la FCSB s-a blocat: "Sunt căzute negocierile"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 ianuarie 2021, 13:36

Gigi Becali, ţinut în joc de glezne de Valeriu Iftime. Transferul "perlei" de la Botoşani la FCSB s-a blocat: "Sunt căzute negocierile"

Hepta

Gigi Becali este patronul FCSB

  • Transferul lui Denis Haruţ la FCSB a intrat în impas
  • Ce s-a întâmplat în timpul negocierilor

Florin Vulturar, agentul jucătorului, a anunţat că negocierile pentru transferul lui Denis Haruţ la FCSB s-au blocat. Asta, deşi Gigi Becali şi Valeriu Iftime au bătut palma la un moment dat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sunt căzute negocierile, s-au blocat deocamdată. Domnul Iftime a dat ok-ul, apoi s-a răzgândit, acum sunt blocate tratativele. Nu e diferență mare între suma cerută de domnul Iftime și cea oferită de Gigi Becali.

La un moment dat chiar s-a ajuns la un acord, apoi domnul Iftime s-a răzgândit. Undeva la 600.000 de euro era suma atunci pentru care ajunseseră de acord părțile”, a declarat Florin Vulturar, pentru Digi Sport.

Cine este Denis Haruț, jucătorul dorit de FCSB

În vârstă de 21 de ani, Haruț este născut la Timișoara și a ajuns la Botoșani în 2019, de la ACS Poli, liber de contract.

Haruț este titularul postului de fundaș dreapta în națională de tineret, dar poate evolua și ca fundaș central, dar și la închidere. El este cotat de Transfermarkt la un milion de euro.

Reclamă

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:25 AS.ro LIVE | Dan Chilom e ACUM invitatul lui Dan Pavel! A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” 9:50 Manuel Neuer a intrat în istoria Ligii Campionilor! Recordul uriaş stabilit de portarul lui Bayern Munchen la meciul cu Arsenal! 9:29 „Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City! 9:00 Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman” 8:33 Mikel Arteta, verdict dur după eliminarea lui Arsenal din UEFA Champions League: „Vestiarul e devastat” 8:18 Pep Guardiola, reacţie surprinzătoare după ce Manchester City a fost eliminată din Ligă! Ce a spus despre meciul cu Real Madrid Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sorin Cârțu l-a luat la țintă pe jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB
Liga 1 • 17 apr., 22:41
Sorin Cârțu l-a luat la țintă pe jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB! Avertisment pentru patronul roș-albaștrilor
Gigi Becali poate rămâne fără un titular la FCSB
Liga 1 • 17 apr., 21:30
Gigi Becali poate rămâne fără un titular! Jucătorul de la FCSB care este dorit de „un club mare”
Dumitru Dragomir a alcătuit topul antrenorilor români, iar Gigi Becali e peste Edi Iordănescu
Liga 1 • 17 apr., 18:14
Dumitru Dragomir a alcătuit topul antrenorilor români, iar Gigi Becali e peste Edi Iordănescu! Cum arată clasamentul lui „Mitică”
Adrian Ilie, în timpul unui meci de fotbal.
Liga 1 • 17 apr., 16:35
„Echipă de Europa!” Adrian Ilie, sfat imens pentru Gigi Becali! Cum poate deveni FCSB o forță, după plecarea lui Florinel Coman
Valeriu Răchită, discuţie aprinsă cu Gigi Becali
Fotbal • 17 apr., 12:21
Valeriu Răchită, discuţie aprinsă cu Gigi Becali: „M-am dus direct la el! Nu îmi venea să cred!”