Închide meniul

Gigi Becali transferă în Turcia! Acordul este total. Jucătorul de care scapă FCSB

Dan Roșu Publicat: 20 august 2020, 6:46 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:50

Reclamă
Gigi Becali transferă în Turcia! Acordul este total. Jucătorul de care scapă FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali se desparte de un jucător

Turcii de la Hurriyet susţin că brazilianul va semna zilele următoare, acordul fiind total între cele două părţi. Nu e de mirare, ţinând cont că Becali voia neapărat să scape de jucătorul care mai avea un an contract cu FCSB. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu mai vreau jucători străini la echipă. Merg pe mâna românilor. Am jucători de la Academie. Nu mai dau milioane pe jucători", a declarat Becali la începutul lunii august.

De Amorim şi-ar fi dorit să revină la FCSB

FCSB l-a adus pe De Amorim de la Astra, în 2016, pentru 700.000 de euro. Din 2018, el a fost împrumutat şi nu a mai evoluat pentru roş-albaştri.

"Chiar îmi este dor de România. Am stat prea mult, șapte ani și jumătate. A fost foarte frumos. Mi-e dor de prietenii pe care mi i-am făcut acolo și chiar de fotbalul de acolo. Eu sunt aici împrumutat de FCSB până în vara. Eu mai am un an de contract și încă nu știu ce se va întâmpla.

Mai am un an de contract. Dacă se ia după contract, trebuie să mă întorc la FCSB. FCSB e un club foarte mare în Romania și am fost respectat", a declarat De Amorim, la Telekom Sport, în urmă cu câteva luni.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:03

Vlad Chiricheş, două gafe uriaşe în doar două minute! A „îngropat-o” pe FCSB, în meciul Oţelul

22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

22:40

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-2. Dezastru pentru roş-albaştri! Cisotti şi Zivulic au marcat pentru gălăţeni

22:33

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

22:20

Decizia incredibilă luată de marele rival al lui David Popovici de la Jocurile Olimpice 2024, cu 3 zile înainte de marea finală

22:09

„Sunt cu tot sufletul alături de voi!” Edi Iordănescu, mesaj superb pentru Team Romania în ziua deschiderii Jocurilor Olimpice!

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și