Închide meniul

Gigi Becali visează la cupele europene, în ciuda înfrângerii cu CFR Cluj. ”Iau în calcul Europa League. Putem face performanțe în Europa!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 iunie 2020, 5:10 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:24

Gigi Becali visează la cupele europene, în ciuda înfrângerii cu CFR Cluj. ”Iau în calcul Europa League. Putem face performanțe în Europa!”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Gigi Becali visează la cupele europene, în ciuda înfrângerii cu CFR Cluj. ”Iau în calcul Europa League. Putem face performane în Europa!”

FCSB se află pe locul doi în clasament, la șapte lungimi de CFR Cluj, însă Becali spune că lotul echipei este unul care să aducă performanță în Europa. Omul de afaceri i-a lăudat pe Olaru și Moruțan, pe care îi consideră viitorul formației bucureștene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: ”Putem face performanță în Europa!”

”De la Coman, parcă mi-a plăcut. Man nu prea mi-a plăcut în seara asta. Vine din spate un Olaru care a fost extraordinar şi mă încântă. Vine şi Moruţan, care s-a operat la nas. Facem o echipă bună, fără închizător. 

Olaru e jucător care poate juca închizător. Mie îmi place să joace echipa frumos. Eu în calcul iau Europa League. Am şanse de Europa League văzând ce joacă echipa azi. Dacă joacă aşa, putem face performanţă în Europa”, a declarat Becali, pentru Digi Sport.

Totodată, finanțatorul roș-albaștrilor nu mai are speranțe la titlu, susținând că doar printr-o minune mai poate fi depășită CFR Cluj.

Gigi Becali: ”90% e pierdut titlul. Rămân 10%”

"Şi eu zic tot 90% e pierdut titlul. Rămân 10%. Dacă echipa asta CFR rămâne aşa şi joacă cum a jucat în seara asta, avem şanse la titlu. Îi batem în meci direct şi rămân 4 puncte. Cât să o ţină aşa? Mai e încă un meci direct, nu sunt chiar multe puncte.

Reclamă

Noi nu mai avem voie să greşim. Îmi place foarte mult echipa mea, cum a jucat. Eu sunt prea mulţumit de echipă. Ăsta e jocul pe care îl vreau la echipa mea. A fost ghinion şi am dat acel autogol", a mai spus Becali, pentru sursa citată.

FCSB a adunat numai patru puncte în cele trei etape disputate din play-off. La debut a remizat cu FC Botoşani, 2-2, după care a învins-o cu 4-1 pe Universitatea Craiova. Pentru roş-albaştri urmează duelul de acasă cu Gaz Metan Mediaş.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și