Închide meniul

Gigi Becali vrea să aducă spectatorii pe stadioane, chiar dacă legea îi interzice asta: "Dacă omul a spus aşa, noi 500 lăsăm"

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 mai 2020, 5:25 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

Gigi Becali vrea să aducă spectatorii pe stadioane, chiar dacă legea îi interzice asta: "Dacă omul a spus aşa, noi 500 lăsăm"

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Gigi Becali vrea spectatori pe stadioane

Liga 1 se va relua pe 13 iunie, însă meciurile se vor disputa fără spectatori. Becali e decis să forţeze legislaţia şi să aducă fanii pe stadion. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înseamnă că și la meciuri au voie 500 de oameni, dacă a zis de spectacole în aer liber. Nu a zis așa? Nu vor fi suporteri, nu știu dom'ne, a zis că se poate cu 500? Dacă omul a spus așa, noi 500 lăsăm, pentru că sunt zeci de mii de fani”, a mai spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Klaus Iohannis a anunţat că de la 1 iunie se pot relua competiţiile sportive

Klaus Iohannis, președintele României, a anunțat că toate competițiile sportive în aer liber se pot desfășura începând cu 1 iunie.

Competiţiile sportive, avem şi aici o veste bună: se vor putea relua competiţiile sportive din 1 iunie, dar pentru sporturile care se practică afară, în aer liber şi mai puţin sporturi de contact, fără spectatori.

Tot de la 1 iunie vor deveni posibile spectacolele în aer liber cu un număr de până la 500 de specatatori, dar așezați pe scaune în funcție de restricții și triaj epidemiologic”, a declarat președintele Iohannis într-o conferință de presă.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și