Închide meniul

Gigi Becali vrea să bată recordul cu Octavian Popescu! Marea ambiţie a patronului de la FCSB: „Îl va întrece pe Gică Hagi”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 24 ianuarie 2022, 15:19

Gigi Becali vrea să bată recordul cu Octavian Popescu! Marea ambiţie a patronului de la FCSB: „Îl va întrece pe Gică Hagi

Gigi Becali s-a dezlănţuit la adresa lui Răzvan Burleanu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Gigi Becali vrea să bată recordul cu Octavian Popescu
  • Marea ambiţie a patronului de la FCSB

Gigi Becali i-a stabilit deja preţul de plecare lui Octavian Popescu. Golul din meciul cu CFR Cluj, dar şi întreaga evoluţie a fotbalistului din derby l-a făcut pe latifundiarul din Pipera să viseze cu ochii deschişi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali vrea să bată recordul cu Octavian Popescu

Gigi Becali este convins că Octavian Popescu îl va depăşi la nivel de performanţe pe Gică Hagi, actualul antrenor şi patron al celor de la Farul Constanţa. „Eu consider că Hagi e cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor. Nu vreau să supăr pe nimeni, dar ce tind să cred e că Tavi Popescu îl va întrece. E o «blasfemie» pentru că e tânăr, dar având în vedere ce face cu mingea, cum driblează, cum se lipește mingea de el și ce atitudine are, plus plecarea de pe loc, e posibil să-l depășească pe Hagi.

Am jucat cu CFR, nu cu orice echipă. La ora asta, Tavi e cel mai bun jucător din campionatul intern. Dă goluri, pase de gol, ce vrei mai mult? I-am spus lui MM: «mi-e frică să nu-l fure cineva cu 30-40 de milioane». Cu suma asta l-ar fura, e jucător de peste 100 de milioane! Nu-l dau acum. Poate 30 de milioane m-ar îndoi, dar pe 20 vă dau cuvântul meu că nu-l dau. O piesă ca asta, un astfel de geniu, vine o dată la 30-40 de ani”, a declarat Becali, conform sport.ro.

Reclamă
Citește și:

Fotbalistul, recomandat lui Edi Iordănescu

Edi Iordănescu, fostul antrenor al celor de la FCSB, este foarte aproape de a deveni selecţionerul României. Acesta ar mai trebui doar să semneze contractul pentru a deveni oficial înlocuitorul lui Mirel Rădoi. Patronul celor de la FCSB îi recomandă lui Iordănescu Jr. să-l convoace de urgenţă la echipa naţională pe Octavian Popescu. „Știi ce cred? Edi (n.r. – Iordănescu, probabilul viitor selecționer) e băiat deștept, cred că o să-l ia la națională”, a mai spus Becali, conform sursei citate.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”