Închide meniul

Gigi Mulţescu şi-a dat demisia după înfrângerea cu Astra din Cupa României! Dinamo rămâne fără antrenor: "Nu mai există cale să mă răzgândesc!"

Dragoș Vasile Publicat: 13 aprilie 2021, 18:03

Gigi Mulţescu şi-a dat demisia după înfrângerea cu Astra din Cupa României! Dinamo rămâne fără antrenor: "Nu mai există cale să mă răzgândesc!"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Mulţescu şi-a dat demisia

  • Gigi Mulţescu şi-a dat demisia
  • Dinamo a rămas fără antrenor

Gigi Mulţescu a cedat! Tehnicianul voia să îşi dea demisia după eşecul din campionat, scor 1-3 cu Academica Clinceni, însă a amânat până la meciul cu Astra din Cupă. Deznodământul a fost acelaşi pentru alb-roşiii, iar "SMURD" a anunţat clar şi răspicat că nu mai are de gând că continue la cârma echipei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Eu o să îmi pun demisia pe cale amiabilă cu conducerea. Nu am anunţat jucătorii. Eu am vrut de meciul trecut, numai că venea meciul ăsta la câteva zile şi nu aveam dreptul să provoc valuri. Echipa avea nevoie de linişte şi mi-am retras demisia. Nu mai există cale să mă răzgândesc, acum nu. Este un cumul de factori. Mă opresc aici!", a anunţat Gigi Mulţescu, după eşecul cu Astra. 

Reclamă

Fanii din PCH, mesaj categoric pentru Gigi Mulţescu: "Mulțumim pentru tot! Presiunea a fost prea mare"

Gigi Mulţescu a vorbit despre demisie după eşecul din Liga 1, iar suporterii din PCH i-au transmis un mesaj de mulţumire experimentatului antrenor.

"Domului Gigi Mulțescu, legenda noastră, îi prezentăm acum scuze, domnia sa era în club când a demisionat Gane, Dinamo avea nevoie de expertiza lui, suporterii îl cereau insistent pentru a redresa corabia, iar noi eram, brusc, în postura de a numi antrenor, tot suporteri și noi, vă dați seama!?

Reclamă

Intenția a fost de la început să aducem președinte executiv și director tehnic, iar profesioniștii să-și fi făcut treaba, însă incertitudinea de la club și lipsa banilor i-au făcut pe toți cei ofertați să refuze. Mulțumim pentru tot, Gheorghe Mulțescu! Presiunea a fost prea mare și nu a fost în puterea noastră să vă protejăm mai mult!", se arată în comunicatul emis de "Peluza Cătălin Hîldan".

Programul din play-out, infernal pentru Dinamo. "Câinii", la un punct de ultima clasată

"Câinii" sunt fără victorie în ultimele 10 partide şi vor lua startul, în deplasare, cu Astra. Liderul din play-out, FC Argeş, primeşte vizita lui Poli Iaşi. Iată programul complet.

Etapa 1 (17-18 aprilie)

Reclamă 4 / 0/3
  • FC Argeș – Poli Iași
  • Chindia – Hermannstadt
  • Astra – Dinamo
  • UTA Arad – Viitorul
  • Gaz Metan -FC Voluntari

Cum arată clasamentul la zi din play-out

7. FC Argeș – 20 de puncte
8. Chindia Târgoviște – 20 de puncte (a beneficiat de rotunjire)
9. Astra – 19 puncte
10. UTA Arad – 19 puncte (a beneficiat de rotunjire)
11. Gaz Metan Mediaș – 17 puncte (a beneficiat de rotunjire)
12. FC Voluntari – 16 puncte
13. Viitorul – 16 puncte (a beneficiat de rotunjire)
14. Dinamo – 14 puncte (a beneficiat de rotunjire)
15. Hermannstadt – 13 puncte
16. Poli Iași – 13 puncte (a beneficiat de rotunjire)

Ultimele două clasate din play-out vor retrograda direct în Liga 2. Ocupantele locurilor 13 și 14 se vor lupta pentru menținerea pe prima scenă cu divizionare secunde.

Va exista și o luptă pentru calificarea în cupele europene. Primele două clasate din play-out se vor duela între ele. Câștigătoarea va juca meciul decisiv cu o echipă din play-off. Barajul este programat pe 30 mai și va fi într-un singur tur, pe terenul echipei din play-off.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”