Închide meniul

Giovanni Becali a anunţat când va pleca Florin Tănase de la FCSB. Condiţia ca Gigi Becali să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. "Atunci vorbim de alt preţ"

Alexandru Ivan Publicat: 6 martie 2021, 7:30 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Giovanni Becali a anunţat când va pleca Florin Tănase de la FCSB. Condiţia ca Gigi Becali să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. "Atunci vorbim de alt preţ"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Giovanni Becali, despre transferul lui Florin Tănase

  • Giovanni Becali, despre Florin Tănase
  • Când va pleca Tănase de la FCSB

Florin Tănase este vedeta principală la FCSB după plecarea lui Dennis Man. Atacantul de 26 de ani face cel mai bun sezon al carierei: 16 goluri în 21 de meciuri de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prin urmare, mai multe echipe au pornit pe urmele sale, iar cea vehiculată destinație a fost MLS. Giovanni Becali a clarificat situația lui Florin Tănase, cât și conflictul pe care l-a avut cu Gigi Becali.

Giovanni Becali a dezvăluit când pleacă Florin Tănase de la FCSB

"Eu nu ştiam de chestia asta şi nici Gigi nu mi-a spus nimic. Probabil îl deranjează când fixez preţul…Gigi a spus că preţul îl fixează el. A zis să aduc oferte şi vedem. Pentru Tănase au fost vorbe, tot din America. Dar nimic concret pentru Tănase. Vom aştepta", a declarat Giovanni Becali, la Digi Sport.

Reclamă

Giovanni Becali a declarat că Florin Tănase are nevoie de titluri pentru a atrage oferte consistente. Singurul trofeu din palmaresul căpitanului de la FCSB este Cupa României, cucerită în stagiunea precedentă. 

"Deocamdată Tănase trebuie să câştige campionatul cu echipa. Atunci vorbim de un alt preţ. Totul e mai uşor când un jucător câştigă un trofeu, când joacă la echipa naţională sau când ajunge într-o cupă europeană", a adăugat Giovanni Becali.

Reclamă

Florin Tănase este la FCSB din 2016, când Gigi Becali îl transfera de la Viitorul pentru 1,5 milioane de euro. El mai are contract cu roș-albaștrii până în anul 2023.

Gigi Becali, ironic la adresa lui Giovanni Becali

Patronul lui FCSB a reacționat ironic când Giovanni Becali a dezvăluit că Florin Tănase poate ajunge în America. Gigi Becali a oferit un răspuns ironic când a fost întrebat de sumele pe care vor pleca jucătorii de la FCSB.

"Giovanni face şi preţurile la jucătorii mei, întrebaţi-l pe el. Ăla 7-8 milioane, ăla 3 milioane, întrebaţi-l pe el, dacă ştie el mai bine… El ştie bine, întrebaţi-l pe el! Nu poate să aibă Tănase preţ la ora asta, când nu sunt transferuri.

Reclamă 4 / 0/3

Giovanni ştie, întrebaţi-l pe el. Dacă ascultaţi ce zice Giovanni, întrebaţi-l pe el, nu pe mine!", a spus Gigi Becali.

Montreal Impact, New York City sau New York Red Bull, sunt formațiile din MLS care l-au monitorizat în trecut pe căpitanul de la FCSB. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat