Închide meniul

Giovanni Becali, dezvăluiri despre transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray: “E adevărat". Câţi bani vor să-i dea turcii lui Gigi Becali

Alexandru Ivan Publicat: 19 februarie 2021, 17:15 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Reclamă
Giovanni Becali, dezvăluiri despre transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray: “E adevărat". Câţi bani vor să-i dea turcii lui Gigi Becali

Olimpiu Moruţan a trecut vizita medicală

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Fatih Termin este un mare fan al lui Olimpiu Moruțan. Giovanni Becali spune însă că Gigi Becali nu va renunța ușor la mijlocașul de 21 de ani, pe care, de altfel, Galatasary și-l permite cu greu. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giovanni Becali: “M-au sunat de la Galatasaray” 

“E adevărat. M-au căutat pe mine, acum câteva luni, să îmi ceară informații despre el. Am păstrat o relație foarte bună cu cei din Turcia. Le-am transmis, însă, că din punctul meu de vedere este intangibil în acest moment pentru ei. 

Puterea financiară din Turcia nu mai este aceeași de acum câțiva ani. Cluburile de acolo au toate datorii foarte mari, doar Erdogan le mai poate salva. Cred că se duc spre două miliarde de euro toate datoriilor echipelor de fotbal. Au probleme mari și nu își mai permit să plătească anumite sume”, a spus Giovanni Becali, pentru Pro Sport. 

Giovanni Becali a intermediat și transferurile lui Dennis Man și Valentin Mihăilă la Parma. Cei doi au ajuns în Italia pentru aproape 22 de milioane de euro. Olimpiu Moruțan este impresariat de Florin Vulturar, dar Giovanni are legături strânse cu turcii. 

Giovanni Becali: “Sunt departe de ce vrea Gigi Becali” 

Impresarul a dezvăluit că Galatasaray a înaintat o primă ofertă pentru Moruțan, dar Gigi Becali s-a opus categoric. Patronul lui FCSB cere 15 milioane de euro pentru fostul fotbalist de la FC Botoșani. 

Reclamă

"Ei au în plan un împrumut, pentru două, trei milioane de euro și apoi, o sumă mai mare. Eu știu foarte bine și ce își dorește Gigi, știu și ce potențial are băiatul. Le-am zis că e imposibil să se rezolve în modul în care vor ei.

Dacă pun pe masă o sumă de 15 milioane de euro, altfel discuți. A rămas că vom mai discuta, dar nimeni nu poate risca, mai ales că acolo sunt mari probleme cu plățile. Știu ce pot să ofere cei de la Galatasaray și sunt foarte departe de ce vrea Gigi”, a adăugat Giovanni Becali. 

Olimpiu Moruțan mare are contract cu FCSB până în iunie 2023. El are 4 goluri și 10 pase decisive în 18 meciuri de Liga 1 disputate în acest sezon. 1,3 milioane de euro valorează Moruțan, conform Transfermarkt.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a refuzat 10 milioane de euro pentru Olimpiu Moruțan

La începutul acestei perioade de mercato, patronul lui FCSB a refuzat o avere pentru Olimpiu Moruțan. Al Jazira, formație din Emiratele Arabe Unite, a oferit 10 milioane de euro pentru "perla" lui Gigi Becali, dar acesta a refuzat.

Becali a cerut 15 milioane de euro pentru Moruțan. Este greu de crezut că omul de afaceri se va lăsa ușor în negocirile cu Galatasaray.

Moruțan este la FCSB din 2018, când FCSB l-a transferat de la Botoșani pentru 700.000 de euro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și