Închide meniul

Giovanni Becali, noi dezvăluiri după ce Dennis Man a ratat transferul la Lazio. „E neplăcut pentru el!” Cum au decurs negocierile cu italienii

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 februarie 2022, 16:20

Giovanni Becali, noi dezvăluiri după ce Dennis Man a ratat transferul la Lazio. „E neplăcut pentru el! Cum au decurs negocierile cu italienii

Dennis Man, uitat pe banca de rezerve la Parma

Zuma Press / Jonathan Moscrop via Hepta

Chiar dacă Man a ratat ransferul pe ultima sută de metri, un alt jucător român a prins mutarea carierei. Valentin Mihăilă a fost prezentat oficial la Atalanta, echipă care luptă pentru locurile de Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giovanni Becali, noi dezvăluiri după ce Dennis Man a ratat transferul de vis la Lazio

”Ar fi trebuit să fie două transferuri (n.r. alături de cel al lui Valentin Mihăilă la Atalanta). Din păcate, nu s-a realizat. Oamenii s-au comportat foarte civilizat.

La 18:00 nu se înțeleseră cu nimeni ei, dar la 18:01 m-au sunat și mi-au zis că au luat un alt jucător de la Sporting. Oamenii au fost civilizați, mi-au zis să stau pe loc, m-au sunat și asta a fost.

Am vorbit cu Man, i-am spus despre ce e vorba. Aștepta și el să vadă dacă se realizează ceva. Rămâne acolo și sper să-și dea seama că poate face un salt. Nu știu dacă era afectat, dar e neplăcut pentru el să-i plece colegul la Atalanta și el să rămână acolo”, a spus Giovanni Becali.

În locul lui Dennis Man, Lazio l-a împrumutat pe atacantul din Insulele Capului Verde Jovane Cabral, de la Sporting Lisabona.

Reclamă

12 meciuri și două goluri are Dennis Man în acest sezon de Serie B. Românul joacă la Parma din ianuarie 2021, când a fost transferat de la FCSB pentru 13 milioane de euro.

Citește și:

Lazio se bate pentru un loc de Europa

Lazio avea nevoie de un om de atac. Gruparea romană e abia pe locul al optulea în Serie A, cu 36 de puncte acumulate în 23 de etape, la două puncte în spatele locului de Conference League.

De partea cealaltă, cei de Parma, acolo unde Dennis Man prinde cu greu echipa abia au retrogradat în Serie B. Deşi aveau ca obiectiv imediat promovarea, echipa de pe Ennio Tardini e mai aproape de retrogradare decât de promovare. E pe locul 12 în Serie B, cu doar 24 de puncte în 20 de etape, departe de locurile promovabile.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și