Închide meniul

Giovanni Becali, taxat de Gică Popescu după declaraţiile despre Hagi: "Nu ştie nimic din ce e la Viitorul!"

Dragoș Vasile Publicat: 6 martie 2021, 19:30 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Giovanni Becali, taxat de Gică Popescu după declaraţiile despre Hagi: "Nu ştie nimic din ce e la Viitorul!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gică Popescu îl taxează pe Giovanni Becali după declaraţiile despre Gică Hagi

  • Giovanni Becali, taxat de Gică Popescu
  • Fostul impresar, convins că Hagi va reveni pe banca Viitorului

Declaraţiile impresarului nu i-au picat bine "Baciului", care l-a taxat pe acesta fără să stea pe gânduri. Preşedintele clubului de la Ovidiu spune că Giovanni Becali nu ştie ce se întâmplă la Viitorul, iar vorbele sale sunt doar presupuneri. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu: "Îmi asum dacă lucrurile nu merg bine!"

"Nu are de unde să știe Giovanni Becali ce e la Viitorul. Își dă cu părerea, dar nu știe nimic din ce e la club. Noi ne dorim să intrăm în play-off, chiar dacă este foarte greu. Trebuie să câștigăm toate meciurile până la final, e un obiectiv măreț. Eram cu Mircea și cu toți discutam, noi aici mereu ne propunem lucruri îndrăznețe. Avem nevoie de 5 victorii. De asta e fotbalul frumos, pentru că e imprevizibil.

Noi nu am făcut niciodată comentarii negative despre Mircea! Eu nu am vorbit imediat după meci cu el, pentru că obișnuiesc să las o zi ca lucrurile să se așeze, să nu fie la cald. O să îi spun că acele declarații pe care le-a dat nu fac bine clubului. Ce vreau să fie clar este că nu separăm partea tehnică de cea administrativă, suntem în aceeași oală. Eu sunt căpitan de vas, dacă nu merg lucrurile bine, îmi asum", a declarat Gică Popescu pentru ProSport.

Reclamă

Declaraţia care l-a deranjat pe Gică Popescu. Giovanni Becali: "Hagi o să vină să antreneze Viitorul"

Impresarul român a declarat astăzi că viitorul lui Gică Hagi va fi tot la cârma echipei sale. Giovanni Becali este ferm convins că "Regele" va reveni în antrenorat în scurt timp.

"Hagi urmărește totul din umbră. Are timp să stea cu fata, are timp să meargă în Scoția la băiat. Urmărește totul, la fel și Gigi Becali. Și dacă se mișcă o piatră la Berceni, Gigi știe. Eu cred că Hagi o să antreneze Viitorul din vară.

Reclamă

A avut nevoie de această pauză pentru a-și încărca bateriile, a și încercat că acel spaniol, dar și cu Rednic, un antrenor cu o experiență vastă. Eu cred că o să vină să antreneze echipa pentru că e invenția lui, copilul lui", a spus Giovanni Becali, la Digi Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:42
„Am şi eu un băiat şi sunt fericit!” Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România