Închide meniul

Giurgiuvenii au intrat în cantonament după ce au primit o parte din bani. "Nu avem ritm, nu avem antrenamente"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 august 2020, 20:25 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:49

Giurgiuvenii au intrat în cantonament după ce au primit o parte din bani. "Nu avem ritm, nu avem antrenamente"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Problemele continuă la Astra

"Nu prea sunt multe de spus. Steaua mult mai bine pregătită fizic. A fost un moment în care Denis a avut o ocazie. Am mai avut nişte ocazii şi la 0-2. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu avem ritm, nu avem antrenamente. Băieţii au încercat. Probabil că după pauza pentru echipa naţională ne vom reveni. Nu avem atmosferă bună pentru că sunt multe frământări.

Aseară am intrat târziu în cantonament, a fost pe ultima sută, cu frământări, discuții, nehotărâri. E clar că nu e un mediu sută la sută pentru performanță acum. Trebuie să se clarifice cine pleacă și cine nu​", a spus Andone.  

"Budi a simţit la gambă o contractură şi tot venea că mai pot, că nu mai pot. La pauză a zis că mai încearcă 5 minute, dar se vedea că nu poate alerga, sprinta", a mai spus Andone.

Denis Alibec aşteaptă decizia lui Ioan Niculae

Chiar dacă, iniţial, s-a vorbit intens despre o plecare la Gaziantep, se pare că Alibec va ajunge la Samsunspor, acolo unde ar primi salariu mai mare decât la echipa lui Marius Şumudică. Andone îşi doreşte şi el plecarea lui Alibec.

Reclamă

"A venit avionul, nu a venit avionul. A venit oferta, nu răspunde patronul. I-am spus că mai bine nu joacă. A vrut să joace, dar s-a văzut teamă, s-a văzut frică. 

La pasa lui Budi, nu rata niciodată acea ocazie. E dificil pentru el. Cred că nu doarme noaptea. Nu putem să o ducem aşa. Dacă nu se vor clarifica lucrurile, nu se vor schimba multe înainte de jocul următor", a încheiat Andone.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:29 Leicester – Southampton, 22:00, LIVE VIDEO Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” Vezi toate știrile
Citește și