Închide meniul

Greşeala imensă a lui Gigi Becali! De ce nu a câştigat FCSB meciul cu Sepsi: Dumitru Dragomir a dat verdictul: „A vrut să-şi bată joc de el”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 20 decembrie 2021, 8:07

Reclamă
Greşeala imensă a lui Gigi Becali! De ce nu a câştigat FCSB meciul cu Sepsi: Dumitru Dragomir a dat verdictul: „A vrut să-şi bată joc de el

Gigi Becali forţează transferul lui David Miculescu la FCSB

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dumitru Dragomir spune că Gigi Becali este de vină după Sepsi – FCSB 0-0. Fostul şef al Ligii este nemulţumit de faptul că Budescu a fost introdus abia pe finalul meciului şi îl consideră răspunzător pe Gigi Becali de această decizie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Greşeala imensă a lui Gigi Becali

FCSB pare că şi-a compromis aproape definitiv şansele la titlu după semieşecul de pe terenul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. Dumitru Dragomir critică în termeni duri prestaţia echipei antrenate de către Toni Petrea. „Mi-a plăcut meciul. Mai apar jucători tineri de mare valoare. Portarul ăsta, Târnovanu, și doi tineri de la Sepsi. Portarul a apărat de senzație.

Eu n-am înțeles de ce l-au ținut pe Budescu rezervă, când ei jucau haotic, dezlânat. L-au băgat 4 minute ca să își bată joc de el. Nu e om de care să râzi așa! Ăștia cu experiență trebuie lăsați să joace mai mult timp, fiindcă în 3 minute nici nu se încălzesc. Dar «antrenorul principal de la FCSB» nu poate fi contrazis.

În momentul când ai văzut că echipa e dezordonată și sunt atâtea faze pentru Sepsi, care putea să câștige meciul, trebuie să îi bagi pe ăștia bătrânii măcar jumătate de oră. Le și poți reproșa după aia dacă nu trag echipa”, a declarat Dumitru Dragomir, conform gsp.ro.

FCSB, tot mai departe de titlu

În urma acestui rezultat, dat şi a victoriei celor de la CFR de pe teren propriu cu FC Argeş, campioana s-a îndepărtat la 10 puncte de locul secund ocupat de echipa lui Toni Petrea. Mai sunt 9 etape din sezonul regulat, iar în prima etapă din 2022 vom avea parte chiar de marele derby FCSB – CFR Cluj, la finalul lunii ianuarie.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-1. Ahmed Bani a reușit să egaleze! Meci crucial pentru „câini” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Dragoman – Batra e ACUM, în AntenaPLAY 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj Vezi toate știrile
Citește și