Închide meniul

Guvernul României a aprobat acordarea cetăţeniei române lui Mario Camora

Antena Sport Publicat: 24 august 2020, 18:42 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:49

Reclamă
Guvernul României a aprobat acordarea cetăţeniei române lui Mario Camora

Mario Camora

SportPictures / Mircea Rosca via Hepta

Se acordă cetățenia română domnului Malico Paulino Mario Jorge, cetățean portughez, fiul lui Anibal și Dias Leal Malico, născut la data de 10 noiembrie 1986″, scrie în hotărârea adoptată astăzi de Guvernul României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camora: "Aştept să fiu chemat să fac jurământul"

Camora are şanse mari de a deveni primul străin din naţionala României. Fundaşul stânga al CFR-ului este unul dintre preferaţii selecţionerului Mirel Rădoi. Camora a fost dorit şi la FCSB, pe vremea când echipa era antrenată de actualul sellecţioner. 

 „Am aflat că s-a aprobat cetățenia. Aștept să fiu chemat să fac jurământul. Pentru mine, în primul rând, a contat foarte mult această decizie. Eu o să rămân în România toată viața, în Cluj. O să fie o mândrie enormă dacă o să fiu chemat la națională. Eu am vrut de mai mult timp, dar nu depindea numai de mine. A început deja al 10-lea sezon aici, am jucat mult timp aici, mi-am făcut familie și a fost un motiv pentru care nu am mai vrut să plec de la CFR. Sunt foarte fericit”, a spus Camora, la Look Sport.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley 23:29 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” Vezi toate știrile
Citește și