Închide meniul

Hagi vrea să schimbe liderul în Liga 1! Anunţ războinic înaintea duelului cu Rapid! Ce a spus despre jucătorii pe care i-a avut la Jocurile Olimpice

Antena Sport Publicat: 28 iulie 2021, 18:17

Reclamă
Hagi vrea să schimbe liderul în Liga 1! Anunţ războinic înaintea duelului cu Rapid! Ce a spus despre jucătorii pe care i-a avut la Jocurile Olimpice

Gică Hagi l-a felicitat pe Alexandru Cicâldău pentru transferul la Galatasaray Istanbul

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Şi Farul a început bine campionatul, cu un egal la UTA şi o victorie cu Gaz Metan. Hagi vrea cele 3 puncte pe terenul liderului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Un meci foarte interesant. Sunt două echipe care sunt în formă, au un moral foarte bune. Ambele au jucat foarte bine, nu au primit goluri şi au marcat, deci va ieşi un meci bun. Artean s-a întors, încă nu e 100%. De la ultimul meci nu avem probleme, lotul e acelaşi. Ştim că adversarul e bun, dar noi vrem să ne întoarcem la Constanţa cu un rezultat pozitiv, cu toate cele trei puncte!

Am produs în primele două meciuri puncte, dar şi un joc bun. E început de campionat, încă nu suntem 100%„, a spus Gică Hagi într-o conferinţă de presă.

Gică Hagi: „Vreau să creştem ofensiv”

Hagi vrea ca echipa sa să practice un joc extrem de ofensiv, aşa cum o făcea Viitorul în sezonul în care a câştigat titlul.

Mai vreau să creştem ofensiv. E loc şi de mai bine! E bine că avem suporteri, ei au meciul lor, noi avem meciul nostru pe teren. Stadionul arată bine, se anunţă un meci frumos!
Când nu iei gol, normal, că eşti mulţumit de partea defensivă. Mai vreau să creştem ofensiv. E loc şi de mai bine, sper să reuşim. Producem rezultate”, a mai spus Hagi, care a vorbit şi despre jucătorii pe care i-a avut la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Reclamă

Săptămâna viitoare vor veni și băieții din Japonia. Da, o să-i evaluăm prima data să vedem în ce stare sunt, cum sunt. Ne compeltăm lotul, să fim mai mulți… și vom vedea„, a mai spus Hagi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și