Închide meniul

Haos la CFR Cluj după plecarea lui Dan Petrescu? Iuliu Mureşan: "Nu cred că a fost o minte limpede. El a ținut lotul, a știut să îi gestioneze"

Antena Sport Publicat: 1 decembrie 2020, 5:21 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Haos la CFR Cluj după plecarea lui Dan Petrescu? Iuliu Mureşan: "Nu cred că a fost o minte limpede. El a ținut lotul, a știut să îi gestioneze"

Hepta

Dan Petrescu va fi regretat la CFR Cluj

  • Dan Petrescu s-a despărţit de CFR Cluj
  • Adrian Mutu e favorit să îi ia locul

"Ce se întâmplă nu vine de la ultimul meci. De câteva meciuri s-a observat o tensiune în cadrul lotului, antrenorul, conducerea.. E păcat. După 3 ani în care s-au strâns rezultate extraordinare, a apărut o erodare între ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iuliu Mureşan: Nu cred că a fost o minte limpede care să medieze lucrurile

Nu cred că a fost o minte limpede și o persoană cu mult echilibru care să încerce să medieze lucrurile ca să nu ajungă în acest stadiu. E o pierdere mare pentru CFR Cluj. El a ținut lotul, a știut să îi gestioneze. A știut cum să tragă toți la aceeași căruță.

Acest lucru s-a întâmplat în ultimii ani. Au fost mai multe întâmplate recent: lotul, cazurile de COVID-19. Acestea au contribuit la o situație cu tensiune", a spus Mureşan, pentru realitateasportivă.net

Reclamă

Dan Petrescu poate ajunge la Celtic

Britanicii pariază pe şansele lui Dan Petrescu de a o antrena pe Celtic Glasgow. Casele de pariuri au întocmit lista cu posibilii înlocuitori ai lui Neil Lennon.

Dan Petrescu are o cotă de 9/1 ca să o antreneze pe Celtic Glasgow. Românul este pus pe aceeaşi listă cu fostul antrenorul al lui Tottenham, Mauricio Pochettino. Cota argentinianului este de 25/1, scrie Daily Star.

Reclamă

Avantajul lui Dan Petrescu este cariera pe care a avut-o în fotbalul britanic, la Chelsea, dar şi victoriile reuşite cu CFR Cluj în sezonul trecut. Clujenii au eliminat-o pe Celtic în preliminariile Champions League şi au mers în grupe, cu o victorie impresionantă, 4-3, la Glasgow.

Cele două formaţii s-au întâlnit apoi şi în grupele Europa League. Din patru întâlniri, Petrescu a obţinut două victorii, un egal şi a cedat o singură dată.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc