Închide meniul

Harlem Gnohere a dezvăluit momentul care a declanșat "ruptura" cu Vintilă: "Tocmai sosise la echipă"

Antena Sport Publicat: 11 iunie 2020, 11:44 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Reclamă
Harlem Gnohere a dezvăluit momentul care a declanșat "ruptura" cu Vintilă: "Tocmai sosise la echipă"

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Harlem Gnohere a plecat de la FCSB

Gnohere a povestit că i-a cerut voie lui Vintilă să plece în Franța, pentru a asista la nașterea fiicei sale. Vintilă nu l-a lăsat cât ar fi vrut atacantul francez. Gnohere a lansat o serie de atacuri după ce și-a reziliat contractul cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nașterea fiicei mele. Mă duc la el (n.r. la Vintilă) să-i spun. Domnule antrenor, vom juca împotriva Craiovei săptămâna următoare, era săptămâna cu meciul echipei naționale și apoi jucam împotriva Craiovei. Mă duc la el și îi spun: «Domnule antrenor, vine nașterea fiicei mele, pot să mă duc?». El tocmai sosise la echipă. Și-mi spune: «O să vedem». Zic: «Cum adică o să vedem? Nu, vreau să plec la nașterea fiicei mele».

Timp de o săptămână vreau să merg pentru nașterea fiicei mele. Și-mi spune: «Ai două zile». Zic: «Cum adică două zile? Numai timpul care mi-ar lua să mă duc în Belgia și să mă întorc, aș pierde o zi. Nu mă pot duce doar pentru o zi». I-am spus că mă duc pentru cel puțin trei zile. Și-mi zice: «Nu. Și așa e mult, trebuie să te întorci». Ce înseamnă asta?”, a spus Gnohere la Prosport

Gnohere, omul de gol de la FCSB

Harlem Gnohere a fost unul dintre cei mai buni marcatori de la FCSB. Francezul adus de la Dinamo a fost golgeterul Ligii 1 în sezonul 2017-2018, când a înscris de 15 ori.

Bizonul a dat tot 15 goluri şi în următoarea ediţie de campionat, iar în acest sezon a înscris de 6 ori, cu toate că a fost titular în doar 5 partide.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:37 Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară 0:34 Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra 0:25 Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor 14
mai
23:57
Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular
14
mai
23:48
Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!”
14
mai
23:09
Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid
14
mai
23:04
Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol
14
mai
23:00
AS.ro | Gabriel Grecescu va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie din lumea şahului
14
mai
22:09
„Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid
14
mai
22:05
Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate”
Vezi toate știrile
Citește și