Închide meniul

Harlem Gnohere a semnat! Bizonul şi-a găsit repede echipă după despărţirea de FCSB. Milionarul cu care a purtat negocierile

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 iulie 2020, 11:58 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

Harlem Gnohere a semnat! Bizonul şi-a găsit repede echipă după despărţirea de FCSB. Milionarul cu care a purtat negocierile

Profimediaimages

Harlem Gnohere a semnat cu Mouscron

  • 32 de ani are atacantul francez
  • A înscris 51 de goluri în 115 meciuri pentru FCSB
  • Bizonul l-a refuzat pe Mircea Rednic

Rămas liber de contract, francezul a purtat negocierile chiar cu noul patron al clubului. Gerard Lopez, care este finanţator şi la Lille, a achitat 15 milioane de euro pentru a prelua pachetul majoritar de acţiuni la echipa antrenată în trecut de Mircea Rednic

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Harlem Gnohere a semnat cu Mouscron

Conform jurnaliştilor de la La Dernier Heure, Gerard Lopez şi directorul sportiv Luis Campos l-au convins pe Harlem Gnohere să semneze. S-a ajuns la un acord şi cu un Beni Badibanga, jucător care are o cotă de piaţă de 475.000 de euro.

"S-a profitat de această perioadă pentru a se finaliza venirea lui Beni Badibanga şi a lui Harlen Gnohere. Cei doi atacanţi au fost deja prezenţi în tribunele stadionului. Vor fi şi alte mutări, în următoarele zile, la Mouscron", anunţă sursa citată anterior.

Reclamă

Harlem Gnohere a fost unul dintre cei mai buni marcatori de la FCSB. Francezul adus de la Dinamo a fost golgeterul Ligii 1 în sezonul 2017-2018, când a înscris de 15 ori. Bizonul a dat tot 15 goluri şi în următoarea ediţie de campionat, iar în acest sezon a înscris de 6 ori, cu toate că a fost titular în doar 5 partide.

"Rednic a fost primul antrenor cu care am lucrat, aici, în România. El este cel care m-a împins să fiu bun. Nu voi uita că cei dinaintea lui îmi spuneau că nu pot juca. Apoi au semnat cu FCSB şi am avut mai mulţi antrenori, printre care Reghecampf şi Dică. Apoi a venit Teja, pe care nu l-am prins foarte mult, dar antrenamentele pe care le făcea erau foarte bune. Teja face lucrurile foarte bine!

Reclamă

Pe Bogdan Andone nu îl cunoşteam. Eu m-am operat şi el a plecat după două săptămâni. Nu l-am cunoscut ca antrenor. Rednic, Reghecampf şi Dică sunt cei mai buni! Nu pot să îi spun numele celui mai enervant antrenor, dar toată lumea ştie cine este acela. Pentru mine nu a fost o persoană corectă!", spunea Harlem Gnohere, în exclusivitate la AntenaSport.

Atacantul de 32 de ani a fost dorit şi de Mircea Rednic, la Poli Iaşi, dar oferta făcută de belgieni a fost net superioară din punct de vedere financiar.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu