Închide meniul

"Helmut Duckadam a zis asta. Greşit!" Dezvăluirea lui Reghecampf despre relaţia cu Duckadam

Antena Sport Publicat: 16 iunie 2020, 16:51 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:01

Reclamă
"Helmut Duckadam a zis asta. Greşit!" Dezvăluirea lui Reghecampf despre relaţia cu Duckadam

Mediafax Foto / Justinel Stavaru via Hepta

Laurenţiu Reghecampf o antrenează pe Al Wasl

Un incident între cei doi a avut loc în legătură cu Ciprian Tătăruşanu, în legătură cu care Duckadam avea diverse reacţii. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Eu mereu mi-am dorit să existe o ierarhie la echipă. Eu nu treceam peste MM, eu dacă era ceva vorbeam întâi cu el. Care el la rândul lui poate vorbea cu Vali înainte să vorbească cu Gigi Becali.

Eu cred că toţi au încercat să îl susţină pe Helmut. Nu cunosc lucrurilea astea. Eu ştiu foarte multe lucruri pe care le-a făcut Gigi. Nu sunt avocatul lui.

Helmut e un om foarte corect care pe mine de multe ori m-a deranjat. Şi eu i-am zis, l-am chemat la masă am stat de vorbă cu el. Am văzut când a zis că a vorbit doar cu Ilie Stan. Greşit! El vorbea cu mine tot timpul, eu am fost omul care l-am luat în avion cu mine. Am vorbit de foarte multe ori cu el că avea reacţii despre Tătăruşanu. Eu i-am zis să îşi spună părerea, dar i-am zis să meargă şi la portar. L-am chemat la masă, în avion şi soţia lui.

Tătăruşanu este un om foarte corect şi el s-a simţit foarte jignit atunci. Şi eu am încercat să vorbesc cu el pentru că era jucătorul cel mai important pentru mine. Eu nu am cum să îl schimb pe el pentru ca a greşit la un gol. Eu trebuie să îi dau încredere. La un meci cu Mediaş a greşit la două goluri şi eu am zis să se termine cu discuţiile astea.

Reclamă

Pentru mine este cel mai important om, dacă nu avem portar care să fie sigur pe el nu o să avem niciun succes. Există portarul numărul 1 şi dacă se continuă cu greşelile schimbăm. Nu schimbi la mijlocul campionatului", a spus Reghecampf, la Digi Sport

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! Vezi toate știrile
Citește și