Închide meniul

Helmut Duckadam, anunț sumbru pentru CSA Steaua după ce modificarea Legii Sportului a primit aviz negativ: „Se va desființa într-un an-doi!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 9 mai 2023, 19:58

Helmut Duckadam, anunț sumbru pentru CSA Steaua după ce modificarea Legii Sportului a primit aviz negativ: Se va desființa într-un an-doi!”

Helmut Duckadam dă de pământ cu FCSB după înfrângerea cu UTA

Helmut Duckadam, în timpul unui interviu / Antena Sport

Helmut Duckadam a făcut un anunț sumbru pentru CSA Steaua după ce modificarea Legii Sportului a primit aviz negativ. În cazul în care inițiativa înaintată de Vasile Dîncu pentru modificarea Legii Sportului ar fi intrat în vigoare, CSA Steaua ar fi primit drept de promovare în primul eșalon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Legea Sportului, în forma actuală, nu permite echipelor departamentale să evolueze în Liga 1.

Helmut Duckadam, anunț sumbru pentru CSA Steaua după ce modificarea Legii Sportului a primit aviz negativ

„Eroul de la Sevilla” este de părere că CSA Steaua se va desființa în maximum doi ani, dacă nu va accepta să se asocieze cu o entitate privată.

„Pentru mine nu e nimic nou. Eu am spus imediat atunci că această inițiativă este una de imagine. S-au înfierbântat cei de la CSA, suporterii, ei au visat că va trece. Eu am vorbit cu mulți din Parlamentul României, care mi-au spus că niciodată nu va trece. Se știa că nu va trece această inițiativă pentru că nu e logic să mai fie club la ministere.

Nu se poate, dar le-a dat speranțe domnul Dîncu puțin. Da (n.r. ne așteptăm să sucombe acest proiect definitiv). Dacă se merge pe varianta anumitor generali și a domnului Talpan, nimeni nu va investi acolo, nimeni nu va fi sponsor. Sponsor poți fi, să ajuți cu un echipament, cu ceva, cu 100-200.000 de euro, dar investițiile majore le face un investitor, care, dacă dă banii, vrea să aibă controlul.

Reclamă

Dacă nu se va schimba ceea ce am înțeles că hotărâse domnul Dîncu, când era ministru, asocierea cu un privat, iar ei nu vor să facă acest lucru, se va desființa într-un an-doi”, a declarat Helmut Duckadam, pentru playsport.ro.

Comisia parlamentară a decis să avizeze negativ proiectul legislativ de modificare a Legii Sportului înaintat de Vasile Dîncu. Avizul negativ înseamnă că proiectul legislativ nu va ajunge, momentan, în plenul Parlamentului.

Gigi Becali a reacționat după ce modificarea Legii Sportului a primit aviz negativ

Patronul celor de la FCSB consideră normală decizia luată de comisia parlamentară. Totodată, spune că CSA Steaua „nu există”, deoarece ar face fotbal amator.

Reclamă 4 / 0/3

„Am auzit că s-a dat aviz negativ la legea Dîncu. Nu există CSA. Nu există în fotbal, ci doar în fotbalul amator. Din moment ce faci fotbal amator, ea nu există”, a spus Gigi Becali.

În prezent, CSA Steaua se află pe locul 2 din play-off-ul Ligii 2, cu 49 de puncte obținute, la patru lungimi în spatele liderului Poli Iași.

În următoarea partidă de campionat, CSA Steaua o va întâlni, în deplasare, pe Poli Iași. Meciul este programat miercuri, de la ora 19:00.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și