Închide meniul

Helmut Duckadam o „taxează” pe FCSB: „Jocul încă nu merge! Mai are mult de muncă Edi!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 septembrie 2021, 17:06

Helmut Duckadam o „taxează pe FCSB: „Jocul încă nu merge! Mai are mult de muncă Edi!

Helmut Duckadam este supranumit "Eroul de la Sevilla"

EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Helmut Duckadam o „taxează” pe FCSB

FCSB a învins-o cu emoţii pe Academica Clinceni, scor 3-2, şi s-a chinuit în Cupa României cu CS Hunedoara, scor 5-3 după prelungiri. Helmut Duckadam este de părere că Edi Iordănescu mai are mult de muncă pentru ca echipa roş-albastră să emită pretenţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Jocul încă nu merge cum ne aşteptam. Au foarte multe momente, minute, în care nu se regăsesc. Au perioade de joc foarte bune şi perioade foarte slabe. Nu e permis la o echipă cu pretenţii la titlu şi să evolueze ca lumea în Europa să ia trei goluri de la Hunedoara şi în interval de timp atât de scurt. Au avut emoţii şi cu Clinceni. Cred că mai are mult de muncă Edi”, este de părere Helmut Duckadam.

FCSB, schimbare radicală de la venirea lui Edi Iordănescu

Edi Iordănescu a ajuns la FCSB într-o perioadă în care echipa mergea prost, din toate punctele de vedere. Eliminați din cupele europene, roș-albaștrii nu se regăseau nici în Liga 1. Tehnicianul a reușit însă să-i resusciteze. De la venirea sa pe banca tehnică, FCSB are o medie impresionantă de goluri, pe meci.

Mai precis, în cele șase partide pe care FCSB le-a disputat, de când a venit Edi Iordănescu, au reușit să marcheze de 17 ori, ceea ce înseamnă o medie de aproape 3 goluri pe meci. Prin comparație, înainte ca echipa să fie preluată de Iordănescu jr reușise doar 9 goluri, în 7 partide.

Rezultatele înregistrate de FCSB cu Edi Iordănescu pe bancă:

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și