Închide meniul

Helmut Duckadam, reacție ironică după revenirea lui Dusan Uhrin la Dinamo: "Înseamnă că n-a avut nicio ofertă din altă parte"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 aprilie 2021, 16:40

Helmut Duckadam, reacție ironică după revenirea lui Dusan Uhrin la Dinamo: "Înseamnă că n-a avut nicio ofertă din altă parte"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Dusan Uhrin, lăudat de Cornel Dinu

Dinamo traversează cea mai grea perioadă din istoria clubului. "Cânii" s-au mai redresat pe plan financiar, dar suferă enorm din punct de vedere sportiv. Trupa din Ștefan cel Mare riscă să retrogradeze, fiind pe loc de baraj în play-out.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Helmut Duckadam, reacție ironică după revenirea lui Dusan Uhrin la Dinamo

Dusan Uhrin este omul care a acceptat să preia o echipă în plină criză, după demisia lui Gigi Mulțesu. Situația de la Dinamo este mult mai complicată decât cea din precedentul său mandat din Ștefan cel Mare.

”La cât e de tânăr și a acceptat să vina la Dinamo, asta înseamnă că Dusan Uhrin nu a avut nicio ofertă din altă parte”, a spus Helmut Duckadam, la Digi Sport.

Uhrin era liber de contract de opt luni, de când a plecat de la Gaz Metan Mediaș. El a pregătit-o pe Dinamo și în sezonul precedent, între august 2019 și martie 2020. 

A strâns numai 26 de meciuri pe banca "câinilor". 12 victorii, 4 remize și 10 înfrângeri a fost bilanțul său la conducerea lui Dinamo. 

Reclamă

Dusan Uhrin: "Am revenit pentru suporterii incredibili ai lui Dinamo"

Uhrin a transmis că a fost determinat să accepte oferta de fanii "câinilor" şi a declarat că nu se teme de situaţia dificilă din clasament, unde Dinamo este pe locul 8 în play-out.

"Am semnat așa cum ați scris, e adevărat! Am revenit pentru suporterii incredibili ai lui Dinamo. Ei m-au convins! Am venit să salvăm Dinamo și sunt convins că vom reuși", a spus Uhrin după revenirea la Dinamo. 

Cehul le-a luat faţa lui Florin Bratu şi Liviu Ciobotariu, tehnicienii care au fost și ei contactaţi de fanii acţionari din DDB. El va debuta pe banca lui Dinamo vineri, împotriva Astrei, în prima etapă din play-out. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dusan Uhrin s-a întors la Dinamo
  • Helmut Duckadam, reacție ironică

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” Vezi toate știrile
Citește și