Închide meniul

Helmut Duckadam se ia de Mihai Stoica: „O declarație deplasată și urâtă!” Ce l-a deranjat pe fostul președinte de imagine de la FCSB

Antena Sport Publicat: 21 ianuarie 2022, 9:26

Helmut Duckadam se ia de Mihai Stoica: „O declarație deplasată și urâtă! Ce l-a deranjat pe fostul președinte de imagine de la FCSB

Mihai Stoica e manager general la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia

  • Mihai Stoica, critic la adresa lui Edi Iordănescu
  • Dezvăluirile lui Helmut Duckadam

Duckadam consideră că acesta este stilul lui Mihai Stoica. Conform fostului portar de la Steaua, MM face astfel de declarații după ce pleacă un antrenor pe care nu l-a agreat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mihai Stoica nu a fost niciodată un fan al lui Edi Iordănescu. Nu a fost un fan al lui Edi Iordănescu! Ideea este în felul următor, eu mi-aș dori ca Edi Iordănescu să ajungă cât mai rar la poartă cu echipa națională și să câștige cu 1-0 fiecare meci.

Până acum am jucat frumos și am pierdut toate calificările. Dacă nu ai fost agreat de Mihai Stoica la FCSB, la final apar aceste declarații.

Reclamă

Eu vreau să-i aduc aminte că el l-a adus pe Ronny Levy, care a stat doar opt etape. Iar după ce a plecat Ronny Levy nu l-am auzit să facă astfel de declarații. Mie mi se pare o declarație deplasată și urâtă, ce a spus despre Edi Iordănescu”, a spus Duckadam la digisport.ro.

Citește și:

Mihai Stoica, critici la adresa lui Edi Iordănescu

Mihai Stoica e de părere că jocul etalat de FCSB cu Edi Iordănescu nu era unul atractiv. Oficialul vicecampioanei crede că Toni Petrea e mai potrivit pentru echipa lui Gigi Becali.

Reclamă

„Echipa a făcut puncte cu el antrenor, însă nu jucam nimic. Meci de meci, abia ajungeam la poartă. Și acest lucru s-a petrecut în condițiile în care n-am întâlnit echipele care au ca obiectiv prezența în play-off.

De exemplu, cu Toni Petrea, care are 5 victorii și o remiză, am jucat cu Universitatea Craiova, cu UTA, cu Botoșani, cu Rapid, formații cu pretenții”, a declarat Mihai Stoica la telekomsport.ro.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”