Închide meniul

Helmut Duckadam, șocat de reacția comandantului CSA. ”Este incredibil. Cu ce am trădat eu Armata?”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 10 mai 2020, 12:23

Helmut Duckadam, șocat de reacția comandantului CSA. ”Este incredibil. Cu ce am trădat eu Armata?”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Helmut Duckadam, atacat de Mădălin Hîncu

”Este incredibil ceea ce îmi spuneți și chiar nu îmi vine să cred că domnul Hâncu a putut să scrie așa ceva despre mine. Oare când a fost sincer? Acum când vorbește cu suporterii despre mine în acest fel? Sau când m-a sunat personal pe 7 mai să mă felicite? Atunci am vorbit ultima oară cu dânsul. Eu sunt Iuda? Eu sunt cel care împreună cu colegii mei am reușit să aducem în România cel mai prestigios trofeu câștigat vreodata de o echipă de a noastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu ce am trădat eu clubul Steaua? Cu ce am trădat eu Armata? Dacă nu era Gigi Becali eu nu mai aveam nicio legătură cu Steaua din ziua în care am plecat de la acest club, adică acum mai bine de 34 de ani. Aștept să apară în presă acel comentariu, deoarece vreau să vad și eu cu ochii mei ce a putut să scrie despre mine acest domn comandant. Dacă Gigi Becali nu era prin 2002 poate că acum nici nu mai aveam despre ce să vorbim. Știm toți că el a salvat Steaua de la faliment”, a spus Duckadam, pentru Prosport.

Hîncu: Așa a fost și pe vremea Mântuitorului! Din cei 12 ucenici, unul l-a vândut

Totul a început atunci când comandantul CSA Steaua a oferit un răspuns teribil la adresa lui Duckadam, pe o postare pe Facebook, chiar pe 7 mai, ziua cea mai importantă din istoria fotbalului românesc.

”Așa a fost și pe vremea Mântuitorului! Din cei 12 ucenici, unul l-a vândut. Atunci când a vindecat 10 leproși, numai unul a mulțumit. Așa este și astăzi. El s-a făcut mare la Steaua! Dar noi trebuie să îi iubim pe toți, pentru că sunt ai noștri”, a scris Hîncu.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și