Închide meniul

Helmuth Duckadam îl arată cu degetul pe Andrei Vlad după gafa din derby-ul cu CFR Cluj: "Are o aroganță, dar în sinea lui e agitat!"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 4 mai 2021, 16:48 / Actualizat: 22 iunie 2022, 16:24

Helmuth Duckadam îl arată cu degetul pe Andrei Vlad după gafa din derby-ul cu CFR Cluj: "Are o aroganță, dar în sinea lui e agitat!"

Andrei Vlad, atacat dur şi de Gheorghe Mustaţă

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Andrei Vlad a gafat la golul lui Andrei Burcă, iar Helmuth Duckadam a explicat ce se întâmplă cu tânărul portar al FCSB, care a ajuns la a doua eroare consecutivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„E un lanț de greșeli la golul CFR-ului. Totul a pornit de la o eroare a lui Olaru, care-l faultează aiurea pe Camora, a fost dorință prea mare acolo. Apoi e greșeala lui Andrei Vlad. În momentul în care ai doar doi fundași care știu să dea cu capul, mai ales după ieșirea lui Miron de pe teren, trebuie să ieși pe centrare.

Helmut Duckadam: „Andrei Vlad are momente în care-şi pierde concentrarea”

Mai e și o chestie de reflex și de noroc. E clar că mingea sare din gazon, dar e o fracțiune de secundă care contează. Vlad a făcut însă o greșeală clară la meciul de la Craiova, acolo a fost practic o pasă la portar. Așa este el, are momente în care-si pierde concentrarea, când e prea sigur de sine. Nu știu dacă e o aroganță afișată sau reală, el vrea să pară calm, dar în sinea lui e agitat”, a declarat Helmuth Duckadam pentru Digi Sport.

Gigi Becali l-a atacat pe Andrei Vlad după gafa din meciul cu Universitatea Craiova

Patronul FCSB l-a făcut praf pe Andrei Vlad după Universitatea Craiova – FCSB 2-0. „Messi al portarilor” a gafat incredibil la golul marcat de Dan Nistor.

Reclamă

„În repriza a doua aveam om în plus, era normal să câștigi meciul. Am luat golul ăla pe care n-avea voie să-l ia Vlad, probabil a vrut să facă o acrobație, să-l vadă toată lumea. Nu am văzut niciodată un portar să greșeasă la așa ceva”, a spus Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și