Închide meniul

Helmuth Duckadam ştie unde va pleca Florin Tănase: „E ultimul tren”. Mutarea s-ar putea perfecta săptămâna viitoare

Gabriel Zamfirescu Publicat: 18 decembrie 2021, 15:54

Reclamă
Helmuth Duckadam ştie unde va pleca Florin Tănase: „E ultimul tren. Mutarea s-ar putea perfecta săptămâna viitoare

Florin Tănase, blocat la FCSB

Profimedia

Al Nasr Dubai, Ferencvaros şi Mol Vidi ar fi echipele care îl doresc pe căpitanul celor de la FCSB, Florin Tănase. Cine îi achită trei milioane de euro lui Gigi Becali şi se înţelege cu jucătorul în privinţa salariului îl poate avea de săptămâna viitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Helmuth Duckadam ştie unde va pleca Florin Tănase

Helmuth Duckadam, fost preşedinte de imagine al celor de la FCSB, îi transmite lui Florin Tănase să plece în această iarnă. E ultima şansă să mai prindă un contract bun în străinătate, spune fostul mare portar. „Tănase sunt sigur că va plecă şi cel mai probabil la arabi. Este ultimul tren pentru el iar Gigi nu cred că se va împotrivi plecării lui, ii va da drumul chiar şi pe o suma mai mică decât a cerut iniţial. Ar fi pentru el ultimul tren… un transfer care i-ar prinde bine şi familiei lui din punct de vedere financiar”, a declarat Duckadam, conform telekomsport.ro.

Florin Tănase a fost golgheterul Ligii 1 sezonul trecut, iar în acest sezon a marcat 9 goluri şi are patru pase de gol în toate competiţiile. Acum, speră ca meciul cu Sepsi din deplasare, de duminică, de la ora 20.30 să fie ultimul în tricoul vicecampioanei. „Nu ştiu, mai este un meci, deocamdată sunt aici. Şanse mai mari sunt de play-off. Încă nu mi-am făcut bagajele. Dacă va fi să fie vreun transfer… Am mai spus, discuţii sunt. Când se vor finaliza, dacă se vor finaliza, o să fiţi anunţaţi”, a declarat Florin Tănase, căpitanul FCSB, la finalul meciului cu Rapid, câştigat de către roş-albaştri etapa trecută, cu 3-1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” Vezi toate știrile
Citește și