Închide meniul

I-au găsit nod în papură! Antrenorul Craiovei, suspendat după ce a făcut scandal la meciul cu CFR Cluj. Cât va absenta

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 ianuarie 2021, 13:50

I-au găsit nod în papură! Antrenorul Craiovei, suspendat după ce a făcut scandal la meciul cu CFR Cluj. Cât va absenta

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Corneliu Papură a fost suspendat

Corneliu Papură fost eliminat în finalul meciului cu CFR Cluj. Acesta i-a reproșat arbitrului că mingea trimisă de Ovidiu Bic a depășit linia porții, la o fază controversată. Momentul respectiv putea aduce golul decisiv pentru Craiova, care a încheiat 2020 cu două etape fără victorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
  • Răzvan Raţ e invitatul lui Cătălin Oprişan , în ediţia de marţi a emisiunii AS.ro LIVE, ce poate fi urmărită pe www.as.ro/live

Corneliu Papură, suspendat două etape

"Nu știu de ce am fost eliminat, eu i-am atras atenția arbitrului că a fost gol. El a venit și mi-a arătat al doilea cartonaș galben, cred că este o măsură prea dură. E prima parte a campionatului, așa au stat lucrurile, să vedem ce putem face în partea a doua", a declarat antrenorul oltenilor la capătul meciului cu CFR Cluj.

În urma deciziei LPF, Corneliu Papură va absenta la primul meci al anului pentru Universitatea Craiova, când oltenii vor primi vizita celor de la Spesi. Oltenii vor fi fără antrenor și la deplasarea de pe terenul Astrei, formație ce a câștigat la scor ultimele două etape de campionat.

Craiova este pe locul secund în Liga 1, la două lungimi în spatele celor de la FCSB. Corneliu Papură a fost reconfirmat în acest sezon pe banca formației din Bănie, dupa demiterea lui Cristiano Bergodi.

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz Vezi toate știrile
Citește și